Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ολο και πιο κοντα ο Μητρογλου!

Μπορεί ο Κώστας Μήτρογλου να... ψηφίζει Αρη για επόμενο σταθμό της καριέρας του, ωστόσο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν διαφορετική γνώμη. Για αυτό και διεμήνυσαν στον ποδοσφαιριστή πως προτιμότερο γι' αυτόν θα είναι να «μετακομίσει» για τους επόμενους έξι μήνες στον Πανιώνιο. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Μήτρογλου - που έχει ενημερωθεί πως δεν υπολογίζεται και θα παραχωρηθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι - έδειξε σαφή προτίμηση να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη και να ντυθεί στα κίτρινα του Αρη.

Επιθυμία του, που επιβεβαιώθηκε και μέσω δηλώσεων του μάνατζέρ του, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Εκτορ Ραούλ Κούπερ.

Τον τελευταίο λόγο όμως στην υπόθεση Μήτρογλου έχει ο Ολυμπιακός, στον οποίο και ανήκει ο 22χρονος διεθνής φορ. Και στο Λιμάνι δεν συμφωνούν με την άποψή του και θέλουν να τον παραχωρήσουν στον Πανιώνιο.

Αιτία είναι οι σαφώς καλύτερες σχέσεις του συλλόγου με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, εκεί που προπονητής είναι ο Τάκης Λεμονής, αλλά και ο ρόλος, που θα παίξει ο δανεισμός του Μήτρογλου στην υπόθεση του Γιάννη Μανιάτη.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως ο 22χρονος επιθετιός αποτελεί το μεγάλο διαπραγματευτικό όπλο τους για την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη. Κίνηση βέβαια, που προορίζεται για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και όχι του Ιανουαρίου.(πηγη www.in.gr)