Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Κουιζ

Ποιος εκανε τις παρακατω δηλωσεις?Τι ειναι?Παραγοντας ομαδας Β`Εθνικης,αναγνωστης αθλητικης εφημεριδας,δημοσιογραφος της ``Αθλητικης Κυριακης``,η απλα καφενοβιος??``«Υπάρχει μείωση στα επεισόδια σε σχέση με την περσινή χρονιά, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας κάνει να εφησυχάζουμε. Μια μείωση στα επεισόδια μπορεί μεν να οφείλεται στην επαγρύπνηση της πολιτείας και της αστυνομίας(!) και στην επαγρύπνηση των ίδιων των ΠΑΕ(!), που πραγματικά δε θέλουν και δεν επιθυμούν τη βία. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να καιροφυλακτούμε ή ότι δεν πρέπει να προχωρήσουμε σ’ όλα τα μέτρα που έχουμε σχεδιάσει. Δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να ενεργοποιηθούμε, να προχωρήσουμε με το νέο αθλητικό νόμο, να λάβουμε όλα εκείνα τα μέτρα που είναι απαραίτητα έτσι ώστε το φαινόμενο της βίας να ελεγχθεί απολύτως.

Οπωσδήποτε δεν είναι ένα εύκολο φαινόμενο η καταπολέμηση της βίας. Είδαμε ότι στη Μεγάλη Βρετανία που ξεκίνησε μια τεράστια προσπάθεια, χρειάστηκαν περίπου πέντε χρόνια για να εξαφανιστεί το φαινόμενο (σ.σ. εμείς είμαστε ήδη στα… 25!). Και μάλιστα παρακολουθούμε σήμερα ότι αυτή η εξαφάνιση ήταν δυστυχώς προσωρινή διότι άρχισε να επανέρχεται το φαινόμενο (σ.σ. αναφέρεται προφανώς στο Μπέρμιγχαμ-Άστον Βίλα, όπου έγιναν για πρώτη φορά σοβαρά επεισόδια μετά από… 20 περίπου χρόνια!).

Το επόμενο βήμα μας θα είναι όσο συντομότερα γίνεται να δώσουμε στη δημοσιότητα το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που θα περιλαμβάνει τα ζητήματα καταπολέμησης της βίας. Εμείς πιστεύουμε ότι το αργότερο στο τέλος Ιανουαρίου, πρέπει να δοθεί στη δημοσιότητα, να είναι δηλαδή στη διαβούλευση (σ.σ. αν η διαβούλευση ξεκινήσει τον Γενάρη, η ψήφιση θα γίνει… ζήσε Μάη μου και βάλε)».

1 σχόλιο: