Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Πεθανε ο Γιαννης Γραβανης

Νεωτατος ταξιδεψε για τον ``κυανερυθρο``ουρανο.Μελος της μεγαλης ομαδας του `80,τον θυμαμαι σαν τωρα να δεσποζει στην Αριστερη πλευρα της αμυνας μας.Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπασει.Θα τον θυμομαστε παντα!(στην φωτογραφια η ομαδα του 81,στην οποια βασικο και αναντικαταστατο στελεχος ητανε ο εκλιπων.ΟΡΘΙΟΙ: Νίκος Χαλκίδης (η απόλυτη cult μορφή), Βασίλης Μωραϊτέλης, Ζαφείρης Κάκαρης, Πολ Χατζόπουλος, Μάκης Ζαχαρόπουλος, Γιάννης Γραβάνης.
ΚΑΘΙΣΤΟΙ: Γιάννης Παθιακάκης, Δημήτρης Σαραβάκος, Τάκης Παπαδημητρίου, Νόνι Λίμα, Κώστας Βαλλίδης Στο μεταξυ πριν λιγο εβγαλε και η ΠΑΕ ανακοινωση για το αγαπημενο μας``σκουληκι``στην οποια αναφερει αναλυτικα:Η Πανιώνια οικογένεια θρηνεί από το πρωί της Δευτέρας την απώλεια του Γιάννη Γραβάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών.

Ο Γιάννης Γραβάνης ήταν στέλεχος της χρυσής ομάδας του 1979 που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος, επικρατώντας στον τελικό επί της ΑΕΚ με 3-1. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Δομοκό και τον τοπικό Αχιλλέα και το 1977 πήρε μεταγραφή για τον Πανιώνιο. 

Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης ήρθε με εισήγηση του προπονητή Ιγκόρ Νέτο και έκανε το ντεμπούτο του σε αγώνα με αντίπαλο την Καστοριά στις 10 Ιανουαρίου 1978. Αγωνίζονταν ως αριστερός μπακ με το νούμερο "3", ενώ είχε χρισθεί και διεθνής.

Στον Πανιώνιο αγωνίστηκε μέχρι το 1988 και στη συνέχεια έπαιξε σε Παναχαϊκή, Αχαϊκή και ΑΟ Πάτραι, όπου και έκλεισε την καριέρα του.

Συνολικά είχε 269 συμμετοχές και 14 γκολ στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη (1/5) στις 11:00 στον Αγιο Ανδρέα Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου