Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Συνεντευξη του αρχηγου


Συνεντευξη εδωσε σημερα ο Γιαννης Μανιατης στην ιστοσελιδα της super-league οπυ για μια ακομη φορα αποδεικνυει την σοβαροτητα και την συγκροτηση του σαν προσωπικοτητα.Αναλυτικα η συνεντευξη >>> ``Στους τελευταίους δύο αγώνες έχετε καταφέρει να πάρετε ισάριθμες νίκες και να «ξεκολλήσετε» από το τέλος της βαθμολογίας. Τι πιστεύεις ότι έχει αλλάξει; Πεισμώσατε και βγάλατε όλο τον εγωισμό σας στο γήπεδο;

«Σίγουρα το ότι βρεθήκαμε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας μας έκανε όλους να βγάλουμε τον εγωισμό και την προσωπικότητά μας στο γήπεδο. Η ομάδα δεν είχε την ηρεμία που έπρεπε λόγω των διοικητικών εξελίξεων, όμως όλοι καταλάβαμε πως είμαστε σε δύσκολη θέση και ότι πρέπει να κάνουμε νίκες και να μαζέψουμε βαθμούς».

Την επόμενη εβδομάδα αγωνίζεστε στην έδρα σας με την Κέρκυρα. Θεωρείς ότι μπορεί η ομάδα σου να κάνει στο 3Χ3 και να πάρει μια σημαντική βαθμολογική «ανάσα»; Θα είναι εύκολο παιχνίδι;

«Στο παιχνίδι του Σαββάτου αν παίξουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση για τη νίκη όπως τα προηγούμενα δύο παιχνίδια θα καταφέρουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς της νίκης. Προσωπικά όμως, δεν πιστεύω ότι υπάρχει εύκολο παιχνίδι στη Super League φέτος».

Ποιος είναι ο φετινός στόχος σας;

«Ο Πανιώνιος είναι μια ιστορική ομάδα και πρέπει κάθε χρόνο να διεκδικεί την έξοδο στην Ευρώπη. Βέβαια, αυτή τη στιγμή στη θέση που βρισκόμαστε το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας».

Μετά από 12 αγώνες, η διαφορά ανάμεσα στην 16η θέση και την 5η (είσοδος στα Play-Off) είναι μόλις έξι βαθμοί. Θεωρείς ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρυσι;

«Το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ δύσκολο για όλες τις ομάδες, καθώς όλες είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο και αυτό το βλέπουμε από την μέχρι στιγμής βαθμολογία γεγονός που σίγουρα το κάνει πιο συναρπαστικό».

Έχεις σκεφτεί την περίπτωση να αγωνιστείς κάποια στιγμή στο εξωτερικό ή δεν είναι στα άμεσα σχέδια σου;

«Το να αγωνιστώ στο εξωτερικό είναι στα άμεσα σχέδιά μου, και ελπίζω όσο πιο σύντομα να έρθει μια πρόταση και να μπορέσω να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου σε ένα πιο δύσκολο πρωτάθλημα».

Ποιός είναι ο πιο δύσκολος προσωπικός αντίπαλος που έχεις αντιμετωπίσει και γιατί;
«Ο Dalmat, στο παιχνίδι με τη Sochaux, όταν καταφέραμε και κερδίσαμε 0-2 στη Γαλλία αλλά για μένα ήταν από τα πιο δύσκολα βράδια γιατί είχα να αντιμετωπίσω έναν ποιοτικό και έμπειρο ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί στην Inter και την εθνική Γαλλίας».

Αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω θα άλλαζες κάτι στην ποδοσφαιρική σου καριέρα;

«Δεν θα ήθελα να αλλάξω κάτι γιατί αν πω κάτι τέτοιο θα είμαι αχάριστος, καθώς ο Πανιώνιος μου έχει δείξει εμπιστοσύνη και μέσα από αυτόν αναδείχτηκα ποδοσφαιρικά».

Με ποια σειρά θα έβαζες τα ακόλουθα και γιατί: Χρήματα, Οικογένεια, Υγεία, Καριέρα, Διασημότητα, Εθνική Ομάδα, Φιλία.

* Οικογένεια, γιατί με στηρίζουν και είναι πάντα δίπλα μου από την αρχή της καριέρας μου

* Υγεία ,το πολυτιμότερο και πιο σημαντικό αγαθό στη ζωή και κυρίως στον αθλητισμό

* Φιλία , οι άνθρωποι που αποτελούν το άμεσο περιβάλλον μας μετά την οικογένειά μας

* Εθνική ομάδα, η ποδοσφαιρική καταξίωση κάθε έλληνα ποδοσφαιριστή

* Καριέρα , γιατί μέσα από εκεί αντικατοπτρίζονται οι στόχοι και οι φιλοδοξίες της επαγγελματικής μου ζωής

* Διασημότητα, καθώς είναι ωραίο το να αναγνωρίζονται οι προσπάθειές σου και να δέχεσαι την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου

* Χρήματα, αν και ασήμαντα σαν αξία ζωής παρόλα αυτά αναγκαία για την επιβίωση

Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στους φιλάθλους όλων των ομάδων;

«Θα ήθελα να μην υπάρχει βία στα γήπεδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όλοι οι φίλαθλοι των ομάδων να πηγαίνουν κάθε Κυριακή στα γήπεδα σα να πηγαίνουν σε μία γιορτή».

Αν μπορούσες να αλλάξεις κάποια πράγματα στο πρωτάθλημα, ποιά θα ήταν αυτά;

«Αυτό που θα άλλαζα στο ελληνικό πρωτάθλημα θα ήταν τα γήπεδα καθώς πιστεύω ότι όλες οι ελληνικές ομάδες πρέπει να κάνουν νέα στάδια με σκοπό την προσέλκυση του φίλαθλου κόσμου».

Πως ονειρεύεσαι να δεις τα παιδιά σου; Θα ήθελες να ασχοληθούν με τον αθλητισμό;

«Δεν έχω ακόμα παιδιά, αν και θα ήθελα κάποια στιγμή να δημιουργήσω μια όμορφη οικογένεια, και θα ήθελα τα παιδιά μου να ασχοληθούν με τον αθλητισμό εφόσον βέβαια κι αυτά το θελήσουν».

Κεφάλαιο Εθνική Ομάδα: Ποιοι είναι στόχοι σου;

«Στόχος μου είναι να συμπεριλαμβάνομαι πιο συχνά στις κλήσεις του κυρίου Santos, να καταξιωθώ ως βασικό στέλεχος και να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την εθνική μας ομάδα στην επίτευξη των στόχων της».

Αγαπημένο...

Φαγητό: παστίτσιο

Χρώμα: κόκκινο - μπλε

Αυτοκίνητο: range rover sport

TV-Show: αλ τσαντίρι news

Χόμπι: σινεμά, θέατρο

Τραγούδι: ελληνική και ξένη μουσική