Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Τσακιρης:``Δεν υπαρχει περιπτωση...``

                                                     

  Ηταν κατι που επρεπε να ξεκαθαρισθει για ενα θεμα που προεκυψε απο το ``πουθενα``,λιγες μερες πριν τον αγωνα-οροσημο για την υπαρξη μας.Καλως επραξε ο Κ.Τσακιρης  και εβγαλε την δηλωση αυτη ωρες πριν το σημερινο  κρισιμο απογευμα.Και πολυ σωστα τα λεει.Με ενα συλλογο που μετα βιας μαζευει 1000 ατομα σε αγωνες Α` Εθνικης ,αν πεσουμε απλα θα εξαερωθουμε .Ελπιζω σημερα να πανε ολα καλα και να παραμεινουμε εκει που ειναι η θεση μας.Μακαρι να μαζευθει αρκετος κοσμος και να στηριξει την ομαδα.ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!.....
Aκολουθει ολοκληρη η δηλωση Τσακιρη :
``«Δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής σε οποιαδήποτε κατηγορία. Ο Μανίκας δεν ανέφερε ποτέ το όνομά μου στις δηλώσεις του. Αν υπήρχε σενάριο επιστροφής, είτε για μένα είτε για τον οποιονδήποτε σοβαρό επενδυτή, σίγουρα θα μας συνέφερε να μπούμε σήμερα στην ομάδα, που έχει ισοσκελισμένο προϋπολογισμό και με λίγα χρήματα μπορεί να διαχειρίζεται το υπάρχον χρέος και να το μειώνει σιγά-σιγά. 
Υπενθυμίζω ότι δεν είμαστε ΑΕΚ για να διαθέτουμε εκατομμύρια στη Γ' εθνική από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τον ΟΠΑΠ ούτε κόβουμε 20.000 εισιτήρια. Προσωπικά φοβάμαι ότι αν πέσουμε στη Γ' θα μείνουμε εκεί. Είναι τραγικό το τάιμινγκ αυτής της συζήτησης, την παραμονή μιας τόσο κρίσιμης αναμέτρησης. Εφόσον βγήκε αυτό το αυθαίρετο σενάριο, τουλάχιστον ας το σβήσουμε πριν από την έναρξη του ματς». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου