Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ-παο 4-3(πεναλτυ)


ΗΔΟΝΗ!Μία απαραμιλλη χαρα μας επεφυλασε αυτο το πολυ κρυο χειμωνιατικο βραδυ.Με φοβερο παθος,ψυχη και πιστη η ομαδα μας παλεψε για 120 λεπτα και στο τελος πεταξε εξω τον ...πανπεναλτυακό χαριζοντας μας μοναδικα συναισθηματα!Δεδομενων των συνθηκών που επικρατουν αυτο τον καιρο στην ομαδα μας,η προκριση αυτη ισοδυναμει με πραγματικό ΑΘΛΟ!Η 11η Γεναρη 2012 θα μεινει βαθεια χαραγμενη στην μνημη μας και στην καρδια μας.Σιδερακης ο πρωτεργατης αυτης της ανειπωτης χαρας,με τα δυο πεναλτυ που απεκρουσε με φανταστικο τροπο.Το 6ο χτυπημα του Ομο(!)ηρθε σαν επιστεγασμα μιας μοναδικης προσπαθειας που κρατησε πανω απο δυο ωρες.Τσοτσαλιτς,Φανουρης και Σιοβας οι αλλοι τρεις εκτελεστες(στην κυριολεξια!)που αναγκασαν τους πρασινους να εγκαταλειψουν με σκυμμενο κεφάλι τον αγωνιστικο χωρο του γηπεδου της Νεας Σμυρνης και σε ολους εμας να μας θυμισουν στιγμες και μερες του `98.Ναι,η ουτοπία μπορει να (ξανα-)υπαρξει οπως το `79 και το `98.Ολα μπορουν να συμβουν απο εδω και περα!Μεγαλειωδης εμφανιση,ιστορικη προκριση!Η ενδεκαδα:Σιδεράκης, Κβιρκβέλια, Όμο, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Αμπντουλάγιεφ (87’ Γουνδουλάκης), Σάμαρης, Κούτσι, Ρόβας (94’ Κούρντι), Σκέμπρι. Δηλωσεις Ακη Μαντζιου:«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, είχαμε πολύ καλή απόδοση στο παιχνίδι. Έστω και στη διαδικασία των πέναλτι, που είναι θέμα τύχης και ψυχολογίας, καταφέραμε να πάρουμε μια σπουδαία πρόκριση. Σήμερα χαιρόμαστε, την Κυριακή έχουμε όμως δύσκολο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των «κυανέρυθρων».

Οσο για το πόσο θα βοηθήσει αυτή η πρόκριση στην ψυχολογία της ομάδας, επισήμανε: «Αυτή η επιτυχία σίγουρα θα μας βοηθήσει πολύ στον τομέα της ψυχολογίας. Έχουμε αλλάξει πολλά σε αυτό το κομμάτι και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο».

2 σχόλια:

  1. Μαγκες σας ευχαριστουμε,μας κανατε ξανα τρελους,χαρουμενους και περηφανους!!!


    υ.γ.1 πραγματικα αξιζει ιδιαιτερη αναφορα απο ολους μας στον Σιδερακη,οχι μονο για τα πεναλτυ αλλα γιατι μας κρατησε ζωντανους πριν απ'αυτα(και γιατι εχει-δικαιως-ακουσει πολλα)

    υ.γ.2 κρυο,ποιο κρυο?Ζεστη ειχε απο την αρχη και στο τελος κουφοβραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μενα (οπως και για πολλους αλλους φανταζομαι)απετελεσε μεγαλη εκπληξη η εμφανιση Σιδερακη.Ομολογω οτι δεν το περιμενα!Απο εδω και περα ολα εξαρτωνται απο εκεινον. Υ.Γ. σε φανταζομαι με κοντομανικο!Οπως επισης φανταζομαι τον Ακη να χοροπηδαει(!)στην 4...

    ΑπάντησηΔιαγραφή