Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Δηλωσεις του μεγαλου πρωταγωνιστη


Σε δηλωσεις προεβη πριν λιγο ο μεγαλος πρωταγωνιστης του χθεσινου θριαμβου Γιαννης Σιδερακης(εκ Χιου).Δικαιωματικα του παραχωρουμε τον χωρο του blog:«Το παλέψαμε, το θέλαμε πολύ και δώσαμε μάχη για να πάρουμε την πρόκριση», τόνισε ο τερματοφύλακας των «κυανέρυθρων», ο οποίος κοιτά πλέον μόνο το ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό.

«Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Το παλέψαμε, το θέλαμε πολύ και δώσαμε μάχη για να πάρουμε την πρόκριση. Μέσα στο γήπεδο δεν σκέφτεσαι τα προβλήματα, υπάρχεις εσύ και ο αντίπαλος. Όλα τα υπόλοιπα τα σκέφτεσαι μετά», είπε αρχικά ο Γιάννης Σιδεράκης.

Αναφορικά με τη δική του εμφάνιση είπε: «Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία προσπαθώ απλά να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Τι, να πω, η απόκρουση στο πέναλτι του Λέτο έγινε σε κρίσιμο σημείο, μετά ευστόχησε ο Όμο και πήραμε την πρόκριση».

Τέλος, ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου μίλησε για τη συνέχεια της ομάδας του: «Μετά τη σημερινή πρόκριση ξεκινά μια νέα ημέρα μας. Παίζουμε τώρα με τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου