Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Συνεντευξη Ακη Μαντζιου


Συνεντευξη εδωσε πριν λιγο στον sport-fm ο Ακης Μαντζιος οπου δηλωσε αναλυτικα τα παρακατω:
Για την υπόθεση του Ντάνιελ Φερνάντες

«Υπάρχει μία καταρχήν προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Από εκεί και πέρα, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος στο χώρο του ποδοσφαίρου. Πάντως, το θέμα δείχνει να είναι σε καλό δρόμο».

Για εκείνη του Ντάριο Φερνάντες

«Και αυτή υπόθεση δείχνει να έχει αίσιο τέλος. Αν, όμως, κάτι δεν τελειώσει, δεν μπορούμε να πούμε κάτι οριστικό».

Για τη χθεσινή νίκη (2-0) του Πανιωνίου επί του Αστέρα Τρίπολης

«Πιστεύω ότι η νίκη ήταν απόλυτα δίκαιη. Απέναντι σε μία επικίνδυνη γενικά ομάδα, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Όσον αφορά τις διακοπές, όλα χρειάζονται και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ξεκουράζονται. Τις μέρες των γιορτών όλοι είχαν ένα πρόγραμμα και αυτό φάνηκε στο χθεσινό ματς. Οι διακοπές περνούν γρήγορα, όμως η πίεση παραμένει για μεγάλο διάσημα».

Για τους νεαρούς παίκτες

«Μου αρέσει να εμπιστεύομαι τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Όποιος δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει, τότε θα παίξει. Όλοι θέλουν να παίζουν έντεκα Έλληνες ποδοσφαιριστές σε μία ομάδα, όμως χρειάζονται και οι ξένοι όπως ο Τσότσαλιτς και ο Φερνάντες».

Για την παραμονή της ομάδας

«Αρκετές ομάδες έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμάς και παλεύουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Όλα τα παιχνίδια – και ειδικά στην έδρα μας – θέλουμε να τα πάρουμε. Είχαμε να κερδίσουμε οχτώ μήνες στη Νέα Σμύρνη και χρειάζεται να αποκτήσουμε έδρα, η οποία είναι δυνατή έχει και έχει κόσμο. Διαφορετικά αντιλαμβάνεται ένας αντίπαλος και αντιμετωπίζει διαφορετικά την έδρα σου.

Χθες κερδίσαμε, αύριο μπορεί να χάσουμε, μεθαύριο μπορεί να πάρουμε ισοπαλία. Αν δεν έχουμε άλλες απώλειες και παραμείνει ως έχει η ομάδα, τότε ο Πανιώνιος θα παραμείνει στην κατηγορία».

Για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών

«Η ομάδα έχει αλλάξει εικόνα και παρουσία στο γήπεδο. Πλέον έχει πάθος και διάθεση να πάρει τους αγώνες. Δεν πρέπει να μένουμε στο γεγονός ότι έχουμε πρόβλημα, αλλά χρειάζεται να το διορθώνουμε και μετά να το αφήνουμε στην άκρη».

-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου