Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Πανιωνιος-Κερκυρα 2-0


Περισσοτερα δυσκολα απο οτι δειχνει το τελικο 2-0 ,η ομαδα μας πετυχε μία πολυ σημαντική νίκη επι ενος αντιπαλου ο οποιος εχει τους ιδιους στοχους με εμας.Ετσι μετά την νίκη επι του Παναιτωλικου,ακολουθησε η χθεσινη νικη,η οποια εαν συνδυασθει και με νίκη επι του ΠΑΣ Γιαννινα στις 11/2,θα μας εχει φερει πολυ κοντα στην (αγωνιστικη)σωτηρία.Η απουσία μου σε ταξίδι δεν μου επετρεψε να δω live τον αγωνα,αγωνα που ειδα πριν απο λιγο σε μαγνητοσκοπηση και εστω καί ετσι ενοιωσα λιγο απο την αγωνία σας που τον παρακολουθησατε ζωντανα.Μετριοτατο πρωτο ημιχρονο,Σιδερακης παρα πολυ καλος μας κρατησε ζωντανους,μαγικες ασσιστ Φανουρη και Κουτσι ο οποιος βρισκει σιγα αλλα σταθερα τον καλο του εαυτο.Ανυπαρκτος ο Μενδρινος,ενω ο Πιερ εδειξε οτι μπορει να βοηθησει.Συνεχεια την αλλη Κυριακη στο ΟΑΚΑ αντιμετωποι με την άρπαγα.Η ενδεκαδα:Σιδεράκης, Όμο, Ρόβας (46’ Γουνδουλάκης), Σιόβας, Πετκάκης, Μενδρινός (68’ Κούρντι), Σάμαρης, Ρόκας (84’ Κουλουχέρης), Πιέρ, Κούτσι, Σκέμπρι.Και οι δηλωσεις του Ακη Μαντζιου μετά το παιχνιδι:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη σπουδαία νίκη. Ερχόμενοι από το Κύπελλο είχαμε να αντιμετωπίσουμε κούραση και ψυχολογικό παράγοντα. Στο πρώτο τέταρτο δεν ξεκινήσαμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Γουνδουλάκη, καταφέραμε να αλλάξουμε την εικόνα και να σκοράρουμε δύο γκολ. Κοιτάμε το αύριο με λιγότερο άγχος. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ».

Για τα αρκετά αβίαστα λάθη στον χώρο της μεσαίας γραμμής: «Με προβληματίζει αυτό. Λάθη γίνονται συνέχεια. Πρέπει να βρούμε μια λύση γιατί έχουμε την μπάλα, τη χάνουμε και μας δημιουργούν ευκαιρίες οι αντίπαλοι. Σήμερα είχαμε την τύχη να μην το πληρώσουμε με την απόκρουση του Σιδεράκη».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης: «Κοιτάμε και ψάχνουμε να βρούμε έναν επιθετικό. Δεν τέλειωσε το πρωτάθλημα σήμερα. Θα είναι λάθος αν εφησυχάσουμε. Ο Κούτσι το τελευταίο διάστημα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όπως και ο Σκέμπρι αλλά ψάχνουμε ακόμα έναν παίκτη για να τους βοηθήσει».

Για τα πολλά άδεια καθίσματα και σήμερα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης: «Θέλω να θυμίσω ότι η ομάδα πριν από ενάμιση μήνα που ήρθαμε εμείς ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Σε όλους τους τομείς. Εμείς δουλεύουμε για να έχει ο Πανιώνιος μια καλή εικόνα συνολικά. Έχουν φύγει εννέα παίκτες. Πρέπει να φτιάξουμε μια καινούργια ομάδα. Σίγουρα θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Έχουμε ανάγκη να είναι ο κόσμος κοντά μας και να μας βοηθάει. Θέλω όμως να ευχαριστήσω τον κόσμο που έρχεται εδώ και μας βοηθάει».Υ.Γ.Απαραδεκτα λίγος κοσμος χθες στο γηπεδο.Ειναι το κρύο επαρκης δικαιολογια?Δεν νομιζω.Τωρα που η ομαδα κανει μία μεγαλη προσπαθεια,ο κοσμος πρεπει να είναι συμπαραστατης και αρωγός και οχι το γηπεδο μας να παρουσιάζει αυτην την αποκαρδιωτική εικονα.

1 σχόλιο:

  1. Η ομαδα χρειαζεται χρονο κι οταν με το καλο σωθουμε καποιες διορθωτικες κινησεις για την νεα χρονια.Στην οποια παλι θα δουμε εναν διαφορετικο Πανιωνιο απ'οτι τωρα.
    Το βασικο ειναι οτι παμε καλα οικονομικα απ'οτι καταλαβαινω.
    Με στεναχωρει λιγο που ο Ακης μοιαζει να μην υπολογιζει τον Σταυροαθανασο αλλα αυτος ξερει καλυτερα.
    Μακαρι του χρονου να εχουμε τρεις μικρους στην ενδεκαδα συν οσους Ελληνες φετος αποδειξουν οτι αξιζουν.Μεχρι τωρα,κατα τη γνωμη μου,Ροκας και Ροβας,ειναι εξαιρετικοι.Οι υπολοιποι με ερωτηματικο,μικρο η μεγαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή