Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Πανιωνιος-Παναιτωλικος 1-0


Και αλλη μία νικη!Δεν πιστευω πόσο καλά εχει ξεκινήσει το 2012.Δυο σημαντικές νικες με Αστερα και σημερα με Παναιτωλικό καί στό βάθος (αγωνιστική) σωτηρία.Μεσολαβησε και η προκριση επι του παο μεσοβδομαδα για να ερθει να ``δεσει`` το γλυκό!Σημερα η ομαδα ηταν σαφως επηρεασμένη απο την υπερ-διωρη προσπαθεια της Τεταρτης ,παρ`ολα αυτα ητανε καλη.Με νεους παικτες και την σιγουριά των Σιοβα-Τσοτσαλιτς πισω φθασαμε στην νικη με το 6ο φετεινο τερμα του Κουτσι.Ας ελπισουμε να τον βοηθησει το γκολ αυτο ,μιάς και τελευταια δεν ``πατουσε``πολυ καλα.(ετσι και αλλιως βεβαια θα λειψει απο την Τουμπα ,αφου ειναι δηλωμενος να εκτισει ποινη απο καρτες-σημερα πηρε ακόμα μία,δειχνοντας μία ιδιαίτερη επιρρέπεια σε αυτες).Σιοβας ο κορυφαιος,ιδιαιτερα χρησιμος ο Σκεμπρι(με καταπληκτική ασσιστ στο γκολ),ταλαντουχος αλλα ατομιστης και ασόβαρος ο Αζέρος,ο Ομο ειχε μεινει στην ...Τεταρτη,ο Σιδερακης ητανε θεατής του αγωνα και ντεμπούτο του Κουλοχερη ο οποιος αναμενεται να βοηθησει αρκετά στην συνεχεια.Θα πρεπει να γινει ξεχωριστη αναφορά στον Τσοτσαλιτς ο οποιος πραγματοποιησε την τελευταια του εμφανιση με τον συλλογο μας.Εξαιρετικος παικτης ,τα δύο χρονια που αγωνισθηκε με την κυανερυθρη φανελλα την τιμησε με το παραπανω.Δεν δημιουργησε ποτέ προβλημα και υπηρξε στην προηγουμενη χρονικη περιοδο σημείο αναφορας και σταθερότητας για τον σύλλογο.Ειναι σιγουρο οτι θα μας λειψει!Η ενδεκαδα:Σιδεράκης, Όμο, Ρόβας, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Αμπντουλάγιεφ (66’ Γουνδουλάκης), Σάμαρης (83’ Κούρντι), Κούτσι, Ρόκας, Σκέμπρι (88’ Κουλουχέρης). Συνεχεια το επομενο Σαββατο με τον παοκ στην Tουμπα(19.30-NOVA).Μενει να δουμε εαν θα γινουν πραξη οι υποσχεσεις της 4 περί αψογης φιλοξενίας σε αυτον τον αγωνα.Υποσχέσεις που ηταν απορροια της βοηθειας που προσφεραμε στους φιλοξενουμενους οπαδους του παοκ οταν δεχθηκανε απροκλητη επιθεση απο τα ΜΑΤ στον αγωνα του Α`γυρου,ανοιγοντας την πορτα που συνδεει 7 με 8.Ιδωμεν...Υ.Γ.Τι να πει κανεις για την μη προσελευση του κοσμου?Λιγο περισσοτεροι απο την Τεταρτη.Δεν ειμαστε καλοι φιλαθλοι.Μονο απαιτησεις και κριτικη του καναπε.Δηλαδη τι πρεπει να γινει για να ερθει ο κοσμος στο γηπεδο?Να αγωνισθουμε στο champions-league?Τωρα χρειαζεται στηριξη η ομαδα.Ευτυχως που υπαρχουν και οι Πανθηρες ,οι οποιοι και σημερα δεν σταματησαν λεπτο να τραγουδουν και να βοηθανε την ομαδα! Δηλωσεις Ακη Μαντζιου:«Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς. Είχαμε μόνο την κούραση από το Κύπελλο. Ήμασταν σαφώς καλύτεροι από τον Παναιτωλικό. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Σε καμία στιγμή. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια».Eξαλλου ο Τσοτσαλιτς μετά το τελευταιο του παιχνιδι με την φανελλα του Ιστορικου δηλωσε: «Έζησα ωραίες στιγμές αυτά τα δύο χρόνια. Ποτέ δεν ξέρεις στο μέλλον τι μπορεί να γίνει», είπε αναφορικά σε ενδεχόμενη επιστροφή του στον Πανιώνιο.

«Είμαι ευχαριστημένος για τη σημερινή νίκη. Ήταν δύσκολο παιχνίδι και νιώθω μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός σήμερα».

Όσο για την καλύτερή του στιγμή στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, δήλωσε: «Είχα πολλές καλές στιγμές. Η κορυφαία ήταν που αποκλείσαμε τον Παναθηναϊκό από το Κύπελλο αλλά και σήμερα που φόρεσα το περιβραχιόνιο»

1 σχόλιο:

  1. Πολυ καλη η ομαδα,μπορω να πω ο πιο ισορροπημενος Πανιωνιος εδω και καιρο.
    Εξαιρετικος ο Ροκας ως αριστερο μπακ,πολλη δουλεια ο Ροβας,καλος και ο Πετκακης.
    Ο Σαμαρης,αν δουλεψει στις αδυναμιες του και δεν την ακουσει,θα αφησει εποχη.Καιρο εχουμε να δουμε τοσο φινετσατο παικτη.
    Πολλα μπραβο στο τεχνικο τιμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή