Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Πανιωνιος-Αρης 2-1


Επιτελους χαρηκαμε!Πραγματοποιωντας την καλυτερη φετεινη της εμφανιση η ομαδα μας μας χαρισε ενα ευτυχισμενο Κυριακατικο απογευμα.Στην κυριολεξια μεταμορφωμενη,με γρηγορες και ουσιαστικες κινησεις μεσα στο γηπεδο,δεν δυσκολευθηκε να κερδισει τον ``λιγο``Αρη,πιο ευκολα απο οτι δειχνει το τελικο 2-1.Εχοντας στην συνθεση της ενα δαιμονισμενο (μετα απο πολυ καιρο)Ριερα και ενα ακαταπαυστα κινητικο και ταχυτατο Σκεμπρι,προηγηθηκε με 2-0,δεχθηκαμε το 2-1 απο καταπληκτικη κεφαλια του Τζεζαρεκ,ομως το 94`μας βρηκε νικητες και να πετυχαινουμε την πρωτη φετεινη μας νικη στην Νεα Σμυρνη(για την ακριβεια την πρωτη νικη μετα τον περσυνο Φλεβαρη).Η ομαδα εδινε την εντυπωση οτι απελευθερωθηκε και ξεμπλοκαρε μετα την απογοητευτικη εικονα που παρουσιαζε τις τελευταιες αγωνιστικες.Σιγουρα ο Ακης ο Μαντζιος δεν εχει κανενα μαγικο ραβδακι,ομως η σημερινη εμφανιση της ομαδας σαφως πιστωνεται σε αυτον.Αναλογικα λιγος κοσμος σημερα στην Νεα Σμυρνη,παρα την μειωση των τιμων των εισιτηριων.Θετικος ο Κολοβος εδειξε οτι αξιζει μία θεση στην βασικη ενδεκαδα.Περιμενουμε και αλλα νεα παιδια να δειξουνε τις δυνατοτητες τους.Σιγουρα μία νικη δεν σβηνει τα προβληματα,ομως εγινε ενα μικρο βημα προς την σωτηρία.Η ενδεκαδα:Ελευθεροπουλος,Γιονσον,Κρικβελια,Σιοβας,Τσοτσαλιτς,Σαμαρης,Σκεμπρι,Κουμορτζι,Ριερα,Κουτσι,Κολοβος.επαιξαν επισης και οι Αναστασοπουλος,Μιλοβανοβιτς,Φανουρης.Οι δηλωσεις του Ακη Μαντζιου μετα το τελος του αγωνα:`` «Από σήμερα αρχίζει να ξημερώνει μια καλύτερη μέρα για τον Πανιώνιο…», τόνισε.

«Καταρχήν, να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάνανε εκπληκτική εμφάνιση. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε τα προβλήματα από το μυαλό μας και να ασχοληθούμε μόνο με τον Άρη. Ήμασταν κυρίαρχοι σε όλο το ματς και ίσως, έπρεπε να πετύχουμε πιο πολλά γκολ. Μόνο για ένα 5λεπτο μετά το γκολ του Άρη χάσαμε κάπως τον έλεγχο, αλλά, τελικά, νικήσαμε. Δίκαια. Δεν αλλάζει κάτι. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και όσον αφορά την τακτική, αλλά και την ψυχολογία. Θεωρώ ότι θα βρεθεί λύση και στα διοικητικά. Από σήμερα αρχίζει να ξημερώνει μια καλύτερη μέρα για τον Πανιώνιο», είπε ο κόουτς της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Τί αλλάξατε στην ομάδα και είχε αυτή την εικόνα;

«Ήθελα να αλλάξω το σχηματισμό και να προσθέσω ταχύτητα. Δεν άλλαξα σε δύο μέρες την τακτική. Δώσαμε βάρος στην ψυχολογία και με αλλαγές προσώπων παρουσιάσαμε καλή εικόνα».

Οι τραυματισμοί των Σκέμπρι, Σάμαρη είναι σοβαροί;

«Μυϊκοί σπασμοί είναι και για τους δύο. Θα τους δούμε τη Δευτέρα, ας ελπίσουμε να τους έχουμε μαζί μας στο επόμενο ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου