Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Κοινή βαρυσήμαντη συνέντευξη Τσάβαλου-Λεμονή


«Ελπίζω να έχουμε καλά νέα τη Δευτέρα μετά τη Γενική Συνέλευση, η οποία είναι ιστορική για τον σύλλογο. Πολλοί παίκτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Πρέπει να κοιτάξουμε τι μπορεί να γίνει από εδώ και στο εξής. Τα πάντα είναι ανοικτά. Υπάρχουν διάφορες σκέψεις, όπως να παραχωρηθούν πολλοί βασικοί παίκτες και να πορευτεί η ομάδα με νεαρούς. Αν όμως υποχρεωθούμε σε αυτή τη λύση, τότε αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει το καλοκαίρι. Τώρα είναι αργά», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στις περιπτώσεις Εστογιανόφ και Ριέρα, καθώς και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τους δύο ποδοσφαιριστές.

«Δεν έχουν καμία σχέση οι δύο περιπτώσεις. Ο Εστογιανόφ από το καλοκαίρι δεν ήθελε να επιστρέψει στον Πανιώνιο. Το καλοκαίρι μπήκε στο αεροπλάνο εκβιαστικά. Όσο για τον Ριέρα έχει υποπέσει σε μια σειρά πειθαρχικών παραπτωμάτων. Έχω εισηγηθεί να δώσει εξηγήσεις στο ΔΣ. Η ουσία είναι πως στο προηγούμενο παιχνίδι δεν είχα έναν σημαντικό παίκτη. Ναι, λόγω τραυματισμού, όμως νομίζω πως μπορούσε να πιεστεί για 30 λεπτά».

Ακολούθως ο Τάκης Λεμονής μίλησε για την οικονομική κατάσταση των Νεοσμυρνιωτών:

«Είμαι απλήρωτος από τις 10 Απριλίου, ενώ συνεργάτες μου και πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν μεταχρονολογημένες επιταγές. Βλέπω πράγματα που με αγγίζουν ως άνθρωπο και επαγγελματία και δεν μπορώ να ανεχθώ. Δεν μπορεί άνθρωποι που έχουμε δώσει πολλά παραπάνω να γινόμαστε και δέκτες κακόβουλων σχολίων. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια εδώ, αλλά είμαστε άνθρωποι, ακούμε πράγματα που δεν μπορούμε να προσπεράσουμε. Ακούστηκε ότι η διοίκηση είναι έξαλλη μαζί μου, εδώ είναι ο κ. Τσάβαλος να σας μιλήσει».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη από την πλευρά του τόνισε:

«Αναμφίβολα η Γενική Συνέλευση της Δευτέρας είναι ιστορική για τον σύλλογο. Στόχος μας είναι ο Πανιώνιος να είναι βιώσιμος. Όντως, συζητάμε με επενδυτές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα περιμένουμε την κατάληξη των συζητήσεων για να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Ελπίζουμε, ότι ο κύριος Λεμονής θα μας βοηθήσει και μετά τη Δευτέρα και ότι θα στηρίξει όποια απόφαση κι αν πάρουμε. Όλοι όσοι διοίκησαν τον Πανιώνιο φέρουν ευθύνες. Θα προχωρήσουμε στη δημοσιοποίηση του οικονομικού ελέγχου που έκαναν οι λογιστές μας. Όσο για τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών των υποψηφίων επενδυτών, δεν γνωρίζω γιατί ακόμα δεν έχει ξεκινήσει. Αποκλείεται πάντως να ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου