Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Πανιωνιος-οφη 1-3


Αντε τωρα μεσα στον χαμο των ημερων αυτων,με ολα αυτα τα καθοριστκα για το μελλον μας και το μελλον των παιδιων μας να συμβαινουν,εσυ να κατσεις να γραψεις για ποδοσφαιρο.Και για Πανιωνιο.Περιμεναμε σημερα μετα απο αυτη την εξαιρετικα δυσκολη βδομαδα που ολοι μας περασαμε να χαμογελασουμε λιγο,αλλα που?Ακομα μία ηττα.Ενας ανορεκτος,απληρωτος και ως εκ τουτου αδιαφορος Πανιωνιος εχασε δικαια απο τον καλυτερο οφη με 1-3.Παικτες λιγοι και διεκπεραιωτές του ενενηνταλεπτου περιεφεραν τις ...ερυθρολευκες φανελες τους στο αρρωστο χορταρι της Νεας Σμυρνης.Διασωθεντες?Ισως οι Σαμαρης και Κουτσι.Αυτος ο Μιλοβανοβιτς ειναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστης η μηπως υπηρξε καποτε?Το γκολ μας ο Κουτσι.Συνεχως ντεφορμαρισμενος τον τελευταιο καιρο ο Γεωργιανος,``λιγοι``οι Ροκκας,Αυλωνιτης,δεν φανηκε καθολου ο Κολοβος.Πολλες φημες για Λεμονη σημερα στην Νεα Σμυρνη,οτι εχει κλεισει ηδη σε αλλη ομαδα(ΠΑΣ Γιαννινα) και απλα περιμενει ...Η ενδεκαδα:Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Πετκάκης (46’ Αυλωνίτης), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Γουνδουλάκης (78’ Κολοβός), Κουμορτζί, Σάμαρης, Κούτσι, Μιλοβάνοβιτς (46’ Ρόκας).Οι δηλωσεις του Τακη Λεμονη στις οποιες διεψευσε οτι φευγει:«Προσπαθήσαμε πολύ. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές, αλλά αυτό που έδειξε η ομάδα είναι ότι δεν είχε κουράγιο να παλέψει και να αντιδράσει στη δύσκολη στιγμή. Δεν έχει την κατάλληλη ψυχολογία η ομάδα να αντιδράσει. Στο επιθετικό κομμάτι είχαμε τις απουσίες των Εστογιανόφ και Ριέρα, που δεν έχουμε την πολυτέλεια να τους αντικαταστήσουμε. Η ομάδα πρέπει να προχωρήσει. Δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτούς τους δύο παίκτες», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου.
Για την περίπτωση του Εστογιανόφ, σημείωσε: «Ο Λόλο έχει κάνει κάποια κουβέντα με τη διοίκηση για τα θέματα που τον απασχολούν και θα δούμε την εξέλιξή τις επόμενες μέρες».
Στη συνέχεια ο Λεμονής πρόσθεσε: «Αυτό που με προβληματίζει είναι τι θα γίνει η ομάδα, γιατί στις 14 του μήνα έχει μια κρίσιμη γενική συνέλευση για το μέλλον της ομάδας. Το πώς έχει κρατηθεί η ομάδα αυτή είναι από μόνο του ένα μεγάλο γεγονός. Αυτό που δείχνει η ομάδα είναι πως δεν έχει ηρεμία και ψυχολογία. Έχει πρόβλημα αυτοπεποίθησης, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο Πανιώνιος δεν έχει ψυχική δύναμη να αντιδράσει».Φευγοντας βεβαια απο τον αγωνιστικο χωρο τα ``ακουσε``απο την 5 και την 4-οπως ηταν φυσικο και αναμενομενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου