Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Οχι Τσακιρη και αντιο Λεμονη


Σε σημερινη του συνεντευξη στον sport-fm ο Κωνσταντινος Τσακιρης ξεκαθαριζει για μία ακομη φορα οτι δεν εχει ουτε την δυνατοτητα ,ουτε κυριως την διαθεση να εμπλακει και παλι με τον Πανιωνιο.Αφηνει καποιο μικρο(πολυ μικρο ειναι αληθεια)παραθυρο αναφεροντας χαρακτηριστικα οτι θα μπορουσε να υπαρξει καποια συνενοηση.Εξαλλου οπως δειχνουν τα πραγματα οδευουμε προς λυση της συνεργασιας Λεμονη.Φυσικη και αναμενομενη εξελιξη μιας και ο πολυ καλος και σοβαρος αυτος προπονητης στην παρουσα κατασταση του συλλογου φανταζει(οικονομικα)μεγαλη πολυτελεια...Αναλυτικα η συνεντευξη του Κωνσταντινου:Η συνεντευξη του ξεκιναει απαντωντας στην ερωτηση εαν θα εμπλακει οικονομικα με την ΠΑΕ.Και απανταει τα ακολουθα:
«Έχω πει ότι δεν γίνεται. Πρώτα – πρώτα δεν έχω την οικονομική δυνατότητα αυτή την χρονική στιγμή, ούτε τον χρόνο και δεύτερον, δεν μπορώ να εμπλακώ χωρίς να βάζω λεφτά. Είναι κάτι το οποίο δεν γνωρίζω να κάνω, δεν ξέρω να τρέχω εταιρείες που χρωστάνε παντού. Άλλοι το κάνουν, εγώ δεν το ξέρω.

Θέλω να πω ένα μπράβο στον κ.Τσάβαλο και τη νέα διοίκηση γιατί αυτός υπήρξε ειλικρινής, πάρα πολύ ειλικρινής. Βγήκε μπροστά και ζήτησε την ψήφο της Γενικής Συνέλευσης να πάρει κάποιες αποφάσεις, να κάνει μια στρατηγική στον Πανιώνιο, η οποία θα είναι οδυνηρή, κυρίως στα μάτια των φιλάθλων που τους ενδιαφέρει το αγωνιστικό. Πλέον, φανερά το αγωνιστικό μπαίνει σε δεύτερο ρόλο και σε προτεραιότητα μπαίνει να σωθεί ο σύλλογος οικονομικά.
Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου είναι τραγική. Ναι είναι, αλλά όχι και τόσο τραγική σε σύγκριση με άλλους. Έχει και χειρότερες περιπτώσεις ομάδων και κακά τα ψέματα δεν θα πέσουν όσοι χρωστάνε από ένα ευρώ μέχρι εκατομμύρια ευρώ, αλλά θα πέσουν οι δύο-τρεις χειρότεροι στο τέλος. Και τώρα που έπεσε ο Ηρακλής, σκέφτομαι, μόνο ο Ηρακλής ήταν να πέσει; Κάπου υπάρχει κι ένα δίκιο από την πλευρά του. Δεν γίνεται να μην πληρούν τις προϋποθέσεις και άλλες ομάδες και να πέφτει μόνο αυτός. Τεχνικά πέφτει για την ενημερότητα…

Στον Πανιώνιο δεν έχει νόημα αν θα χρωστάς αλλά πόσα θα χρωστάς στο τέλος. Εάν έχει φτιαχτεί οικονομικά σώνεται η ομάδα. Σαφώς και προέχει το οικονομικό. Τα νούμερα που υπάρχουν μέχρι και σήμερα δεν μπορούν να διαχειριστούν αλλά εάν συνεχίσει μέχρι το τέλος του χρόνου έτσι, δεν θα μπορούν να διαχειριστούν. Το πιο σημαντικό είναι να σταματήσει ο ρυθμός (που αυξάνονται τα χρέη). Αυτό είναι το καταστροφικό.

Αυτή τη στιγμή ο Πανιώνιος ξοδεύει πιο πολλά από αυτά που ξόδευε επί εποχής μου, δηλαδή, επί εποχής, Κιντή, δηλαδή, στις σπάταλες εποχές μου. Και μάλιστα, χωρίς να έχει εμένα να βάζω λεφτά, αλλά ούτε και έσοδα που υπήρχαν από κάποιες μεταγραφές».

-Εάν υπήρχε εμπλοκή του κ.Λιανού θα σκεφτόταν και πάλι να μπει στην ομάδα;

«Έχω μιλήσει με τον Ηλία. Αυτή την στιγμή αν δεν μαζευτεί αυτό το πράγμα που συμβαίνει με τα οικονομικά στην ομάδα δεν έχει νόημα να βοηθήσει κανείς. Δηλαδή και τρία εκατομμύρια να μπουν σήμερα μπορεί να μην σωθεί, αν δεν έχει αλλάξει κάτι. Ένας λογικός άνθρωπος δεν έχει νόημα να βάλει χρήματα. Δεν θα πιάσουν τόπο. Εάν έχει αλλάξει η οικονομική κατάσταση και για παράδειγμα δούμε ότι μας λείπει ένα εκατομμύριο, μπορούμε να μαζευτούμε οι Πανιώνιοι και να προσπαθήσουμε να βρεθεί μια λύση.

Έχει σημασία άπαντες να καταλάβουν ότι αυτή την στιγμή δεν μπλοφάρω, κανείς δεν το κάνει. Πραγματικά δεν υπάρχει Τσακίρης, δεν υπάρχει Λιανός δεν υπάρχει από μηχανής Θεός. Δεν υπάρχει μπλόφα. Ή αλλάζουν τα οικονομικά δεδομένα ή…

-Για το ενδεχόμενο να "μπει" άλλος επενδυτής:
«Δεν εμφανίστηκε σε εμένα επενδυτής όταν ο σύλλογος ήταν υγιής. Τώρα θα εμφανιστεί; Ισχύει ότι είπε ο Τσάβαλος. Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουμε να στηριζόμαστε στα ψέματα και να στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις. Τώρα, 15-20 χρόνια στηριζόμαστε σε ψέματα. Τώρα αυτά τελείωσαν. Πρέπει να στηριχθούμε στις δυνάμεις μας. Τώρα μπήκε ένας άνθρωπος που είπε ότι δεν γίνεται τίποτα.

Εμείς πάσχουμε από ειλικρίνεια. Και θέλω να πώ επίσης, ότι πολλές ομάδες πάσχουν από τα ίδια προβλήματα, αλλά δεν έχει γίνει τόσος ντόρος αν και είναι πολύ χειρότεροι από εμάς. Απλώς δεν το φωνάζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου