Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Λεβαδειακος-Πανιωνιος 0-0


Σε ενα μετριο παιχνιδι και ...πιστοι στην παραδοση(12 παιχνιδια χωρις νικη στην Λειβαδια)μειναμε στο 0-0 φθανοντας τους 13 βαθμους σε 12 παιχνιδια.Ειμαστε περιπου σαν περσυ που ειχαμε τελειωσει τον Α`γυρο με 15 βαθμους.Ειχαμε 2-3 μικροευκαιριες και ευτυχως εναν πολυ καλο Ελευθεροπουλο παρα την ιωση που τον ταλαιπωρουσε.Διακοσιοι φιλοι του Ιστορικου βρεθηκαν στο γηπεδο (μετα την καθιερωμενη επισκεψη στις ταβερνες της περιοχης)και ενισχυαν συνεχως την ομαδα.Αρνητικος πρωταγωνιστης ο Ριερα που ...επεστρεψε στα ιδια αφου καταφερε να αποβληθει μετα το τελος του αγωνα(!).Δευτερη φορα φετος μετα την αποβολη του στο φιλικο(!) με την Παναχαικη το καλοκαιρι.Απαραδεκτη συμπεριφορα απο επαγγελματια ποδοσφαιριστη που εκτος απο τον ιδιο βλαπτει και την ομαδα.Κορυφαιος για μία ακομη φορα ο Κουτσι.Ακαταβλητος,συνεχως αγωνιστικος και μαχητης ,αποδεικνυεται μία ``χρυση``μεταγραφη.Μεχρι και 7 κλεψιματα εκανε!Λιγα πραγματα απο τους υπολοιπους με τους Σκεμπρι και Κολοβο να κολυμπανε σε ρηχα νερα αυτη την Κυριακη.Συνεχεια με το πολυ δυσκολο παιχνιδι με τον παο.Η ενδεκαδα: Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Γιόνσον (24’ Πετκάκης), Ριέρα, Κούτσι, Κουμορτζί, Κολοβός (55’ Αναστασόπουλος), Σάμαρης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Σκέμπρι. Υ.Γ.-1 ακομα προσπαθω να καταλαβω πως ειναι δυνατον αυτος ο ...Κοιλιαρας να ειχε θεωρηθει καποτε μεγαλο ταλεντο και να ειχαμε δωσει(?)τοσα χρηματα για να αποκτησουμε το ...κελεπουρι!Υ.Γ.-2 απαραδεκτη η μεταδοση της NOVA στο α`ημιχρονο.Με συνεχεις διακοπες ηχου και εικονας μας ταλαιπωρησε αρκετα.Μη επιτρεπτα πραγματα για συνδρομητικο καναλι.Και μαλιστα ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ...Δηλωσεις Ακη Μαντζιου και ΚΥΡΙΟΥ Γιωργου Παρασχου:
«Θεωρώ ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Και οι δύο έδειξαν ότι θέλουν να κερδίσουν το παιχνίδι. Εμείς στο πρώτο μέρος, παρά την ευκαιρία που είχαμε με τον Ριέρα να ανοίξουμε το σκορ, θεωρώ ότι ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος. «Πάταγε» καλύτερα από εμάς», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Σαν αμυντική λειτουργία, θεωρώ ότι ήμασταν πολύ κακοί στο πρώτο ημίχρονο και ευτυχήσαμε να μην βάλει γκολ ο Λεβαδειακός σε δύο κλασικές ευκαιρίες που είχε. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε το παιχνίδι.

Ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με το πρώτο και θα μπορούσαμε και εμείς κάποιες φάσεις που είχαμε προς το τέλος να είχαμε ανοίξει το σκορ. Θεωρώ όμως το αποτέλεσμα, βάσει την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου δίκαιο και είναι ένας βαθμός πολύτιμος, απέναντι σε μία ομάδα που την θεωρώ πολύ καλή».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Παράσχος, τόνισε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα . Η ομάδα που αδικείται είναι η δική μας αφού δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που είχαμε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν πιάσαμε την ίδια απόδοση είχαμε μια νευρικότητα κυρίως στο κέντρο και δεν βγήκαν οι καλές μπαλιές προς τους επιθετικούς μας».

2 σχόλια: