Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Μια ...καραβια Αφρικανοι!


Γέμισε... Αφρική χθες το Κορωπί! Ο Πανιώνιος έφερε στην Ελλάδα 5 Αφρικανούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι χθες το απόγευμα πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση με τους «κυανέρυθρους» στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου και, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πιθανό να αποκτηθούν όλοι από τον «ιστορικό»!Ηρθαν είτε για να παραμείνουν στην πρώτη ομάδα και ως εκ τούτου να προσφέρουν λύσεις σε κάποιες θέσεις που χρήζει -δεδομένα- ενίσχυσης ο Πανιώνιος είτε για να δοθούν δανεικοί κάποιοι εξ αυτών σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως. Οι πέντε Αφρικανοί αποτελούν προϊόν σκάουτινγκ όλο αυτόν τον καιρό από τους ανθρώπους της ομάδας της Νέας Σμύρνης, πλην όμως δεν μπορούσαν να τους φέρουν στην Αθήνα εξαιτίας προβλημάτων με τις βίζες τους. Τα εν λόγω διαδικαστικά προβλήματα επιλύθηκαν, με συνέπεια οι πέντε παίκτες να έρθουν στην Ελλάδα και χθες να εμφανιστούν ενώπιον του Μίκαελ Στόρε.

Ποιοι είναι και σε ποιες θέσεις παίζουν
Και οι πέντε είναι ηλικίας 20-21 ετών και πρόκειται για τους Οκπάκο, Οκόρο, Εϊτζίκε, Φουγκάγιο και Γκόντφρεντ. Οι τρεις πρώτοι είναι Νιγηριανοί, με τον Οκπάκο να είναι αμυντικό χαφ, τον Οκόρο μεσοεπιθετικός που παίζει στη δεξιά πτέρυγα και τον Ειτζίκε να δραστηριοποιείται στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης.

Από εκεί και έπειτα, ο Φουγκάγιο είναι Νοτιοαφρικανός και είναι αριστερό μπακ χαφ (μία θέση που ο Πανιώνιος χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση μετά τη φυγή των Τζαβέλλα και Ουέλινγκτον) και ο Γκόντφρεντ είναι Γκανέζος και παίζει στο δεξί άκρο των μετόπισθεν.

Οπως προαναφέραμε, ο Πανιώνιος είναι πολύ πιθανό να τους αποκτήσει όλους, με τους Φουγκάγιο (αριστερό μπακ) και Γκόντφρεντ (δεξί μπακ) να είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπογράψουν.(απο την sentragoal)``.Αυτα!Και καποτε κοροιδευαμε τον Ιωνικο!