Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Κεντρο διερχομενων ...ο Πανιωνιος


Η μετατροπή του Πανιωνίου σε... κέντρο διερχομένων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, αφού και στην πρώτη προπόνηση των «κυανέρυθρων» μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας έκαναν την εμφάνισή τους νέα πρόσωπα.Η... παρέλαση συνεχίζεται, λοιπόν, στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου, με τον Μίκαελ Στόρε να προσπαθεί τις επόμενες ημέρες να βγάλει συμπεράσματα για την ποδοσφαιρική αξία του Γκανέζου αριστερού μέσου Σαμσού Αλ Χασάν και του Γαλλοαλγερινού επιθετικού Μοχάμεντ Σαλαλί.

Αμφότεροι θα φορέσουν για λίγες ημέρες τη φανέλα του Πανιωνίου στις προπονήσεις και ο Σουηδός τεχνικός θα κληθεί να αποφασίσει για το αν μπορούν να την αντέξουν και για τα επίσημα παιχνίδια.

Ο χρόνος, βέβαια, δεν... σταματάει να κυλάει, σε περίπου ένα μήνα θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα και στη Νέα Σμύρνη δείχνουν να μην έχουν συνειδητοποιήσει ότι με την τακτική των αλλεπάλληλων δοκιμών από τη μια δυσκολεύουν το έργο του προπονητή να «μοντάρει» κάποια στιγμή μια (έστω και υποτυπώδη) ενδεκάδα και από την άλλη υποθηκεύουν το μέλλον της ομάδας που παραμένει.... επιεικώς «ημίγυμνη».

Την ίδια στιγμή, άλλοι δύο παίκτες που μπήκαν στο μικροσκόπιο του Στόρε στην Ουγγαρία (ο Πούπο και ο Οσέι) παραμένουν «μετέωροι», αφού ουδείς μπαίνει στον κόπο να πάρει την οριστική απόφαση για το αν αξίζουν να αποκτηθούν ή όχι.

Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι η... οριστικοποίηση της ώρας του φιλικού με τον Αστέρα Τρίπολης την ερχόμενη Παρασκευή (8 το βράδυ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης), αλλά και το ότι η αποστολή των «κυανέρυθρων» θα αναχωρήσει στις 28 του μήνα για το Καρπενήσι, όπου θα γίνει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Για τα υπόλοιπα... έχει ο Θεός.(του Μιχαλη Λαδοπουλου απο την sentragoal)