Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Συνεντευξη Γιαννη Κοντοε στον Sport FM


``Αδικουμε τους εαυτους μας αν μιλαμε για παραμονη``δηλωσε ο Γιαννης Κοντοες πριν λιγο στον sport FM( ναι,αλλα εμας μας εχετε βγαλει την ψυχη φετος!).Αναλυτικα η συνεντευξη>>>> Για την εξασφάλιση της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα: «Αδικούμε τους εαυτούς μας αν μιλάμε για παραμονή στην κατηγορία με αυτό το υλικό. Η ομάδα μας είναι πολύ ποιοτική και δεν υπήρχε αμφιβολία πως θα σωθούμε. Είναι λίγο μακρινό να κάνουμε όνειρα Ευρώπης. Μαθηματικά είναι εφικτό, όχι αδύνατο, συνεπώς μπορούμε να το ονειρευόμαστε».


Για τη νίκη επί της Skoda Ξάνθης: «Μπήκαμε πολύ αποφασισμένοι, φάνηκε πως θέλαμε περισσότερο τους τρεις βαθμούς, ήμασταν συγκεντρωμένοι και αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Παίζαμε καλά και στα προηγούμενα ματς, αλλά μας έλειπαν τα αποτελέσματα».

Για το τι άλλαξε ο Γιώργος Παράσχος αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία: «Ο νέος προπονητής μάς έχει αναπτερώσει το ηθικό, χρησιμοποιεί πολλούς παίκτες κι αυτό κάνει καλό στο κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. Η ψυχολογία μας έχει ανέβει κατακόρυφα και μπορούμε να πάρουμε τα παιχνίδια που απομένουν».

Για το επεισόδιο Μανιάτη-Ριέρα: «Αυτά συμβαίνουν παντού, σε όλες τις οικογένειες. Το κλίμα δεν χαλάει, ούτε η εικόνα της ομάδας από ένα μεμονωμένο περιστατικό».

Για τις προσωπικές του βλέψεις: «Θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά. Ο Πανιώνιος είναι ένα υγιέστατο σωματείο, έχει ένα εξαιρετικό προπονητικό κέντρο και αν γίνει το νέο γήπεδο ο σύλλογος θα περάσει σε άλλο επίπεδο. Σε αυτή την ομάδα ένας ποδοσφαιριστής έχει όλα όσα χρειάζεται. Είδαμε πως πρόσφατα κλήθηκαν στην εθνική ο Μανιάτης και ο Τζαβέλλας».

Για τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Κωνσταντίνο Τσακίρη: «Ο πρόεδρος είναι πιο κοντά από ποτέ στην ομάδα. Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τους αγώνες προσπαθεί να μας εμψυχώσει. Ο κόσμος ξέρει καλά πως έχει προσφέρει πολλά στον Πανιώνιο. Πρέπει να σεβόμαστε τις επιλογές του κάθε ανθρώπου, αλλά εύχομαι να παραμείνει».