Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Σεναρια...


``Ο Γιώργος Κιντής επιστρέφει αύριο αν όλα πάνε καλά στην Αθήνα, με το νέο ταξίδι να προσδιορίζεται στα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Το σίγουρο είναι ότι ο τεχνικός διευθυντής του Πανιώνιου, Εβανς Παυλόπουλος, θα αναχωρήσει για τη Νιγηρία και την Γκάνα, έχοντας πιθανότατα μαζί του τον κ. Κιντή, που από αύριο θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τον Γενς Μπάνγκσμπο, τον άνθρωπο που πιστεύει «τυφλά» από την κοινή τους θητεία στην ΑΕΚ.

Ο Δανός εργοφυσιολόγος ήδη έχει δει τις εγκαταστάσεις στο Κορωπί, οι άνθρωποι του Πανιώνιου τον έχουν ενημερώσει λεπτομερώς για όλες τις εργομετρικές, λιπομετρικές, αλλά και πάσης φύσεως εξετάσεις του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, ώστε να έχει μία αποκρυσταλλωμένη εικόνα για το πού πρέπει να δουλέψει ο Πανιώνιος το καλοκαίρι στην προετοιμασία.

Μέσα στις επόμενες μέρες και λογικά πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος ο Γιώργος Κιντής θα έχει και μία συνάντηση (τη δεύτερη) με τον Γιώργο Παράσχο για το τι μέλλει γενέσθαι με τον τεχνικό των «κυανέρυθρων», ενώ θα επισπευσθούν και οι διαδικασίες τόσο για την ενίσχυση του συλλόγου όσο και τις πιθανές αποχωρήσεις παικτών.

Φυσική κατάσταση, δύναμη και ο «μαθητής» Μπογδάνης

Ο Γενς Μπάνγκσμπο, όπως έχει αναφέρει το "Goal", από την ημέρα που "έσκασε" το θέμα Κιντή στον Πανιώνιο, θα προσληφθεί στον "αιώνιο" έχοντας συμβουλευτικό ρόλο ως προς το κομμάτι της φυσικής κατάστασης των "κυανέρυθρων", αλλά και ως προς την εργοφυσιολογία.

Ο Δανός, που όπως είχαμε γράψει χαρακτηριστικά "αποτελεί την αδυναμία του Γιώργου Κιντή" βρίσκεται στην Αθήνα και ήδη συνεργάζεται στενά με τον εργοφυσιολόγο του Πανιώνιου, Γιώργο Μπογδάνη.

Τον... μαθητή του στο μεταπτυχιακό που έκανε ο δεύτερος στην Αγγλία πριν από χρόνια! Ναι, ο Μπογδάνης είχε καθηγητή του τον Γενς Μπάνγκσμπο, με τον οποίο τώρα θα συνεργαστεί, έχοντας ήδη διαθέσει στον Δανό όλες τις μετρήσεις των "κυανέρυθρων".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Μπάνγκσμπο δεν θα διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα, αλλά θα βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τον Γιώργο Μπογδάνη, ώστε να ενημερώνεται ανά πάσα στιγμή για το αντικείμενο της δουλειάς αμφότερων των ανδρών.

Ο Μπάνγκσμπο θεωρεί ότι ο Πανιώνιος βρίσκεται σε μέτρια επίπεδα στον τομέα της φυσικής κατάστασης και σε "νηπιακά" σε αυτόν της δύναμης, όπου και θα πέσει το βάρος το καλοκαίρι. Παράλληλα, ο Δανός εργοφυσιολόγος θα έχει υπό την επίβλεψή του και τις ακαδημίες του Πανιώνιου και όχι μονάχα την επαγγελματική ομάδα.

ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ
Τα σχέδια για την ενίσχυση του Πανιώνιου είναι ήδη έτοιμα προς υλοποίηση και αφορούν την απόκτηση 4-5 παικτών σε θέσεις που ως επί το πλείστον επιβάλλονται προσθήκες.

Ητοι, σε αυτές του πορτιέρο, ενός αριστερού μπακ χαφ, μιας και ο Τζαβέλλας (φωτό) θεωρείται απίθανο να συνεχίσει μετά το καλοκαίρι, ενός φορ περιοχής και πιθανότατα ενός μέσου, με δημιουργικές αρετές στο παιχνίδι του...

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Ενα ερώτημα είναι το τι θα γίνει άμα τη λήξη του πρωταθλήματος στις 18 Απριλίου. Μιλάμε βεβαίως για το μέχρι πότε θα συνεχιστούν οι προπονήσεις ή πώς θα καλυφθεί το διάστημα μέχρις ότου οι «κυανέρυθροι» φύγουν για τις διακοπές τους. Η κυρίαρχη σκέψη αφορά τη συμμετοχή σε τουρνουά στο εξωτερικό, κάτι όμως που θα αποσαφηνιστεί προσεχώς...

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ
Στα αμιγώς αγωνιστικά θέματα, χθες έγινε χαλάρωμα, ενώ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν ως και την Πέμπτη (10 π.μ.). Ακολούθως οι «κυανέρυθροι» θα είναι ελεύθεροι για το Πάσχα και θα επιστρέψουν στο Κορωπί την Τρίτη το απόγευμα. Θυμίζουμε ότι η χρονιά τελείωσε για τους Μανιάτη (φωτό) και Λάτκα, που συμπλήρωσαν 7 κίτρινες, ενώ με την ΑΕΛ θα λείψουν και οι Ριέρα, Μπάλαμπαν. Επιστρέφουν οι Τζαβέλλας και Κοντοές.

Κεφάλαιο... προπονητής

Η δουλειά του Γιώργου Παράσχου κάθε άλλο παρά... απαρατήρητη έχει κριθεί από τους ανθρώπους του Πανιώνιου το διάστημα που βρίσκεται στην Πλατεία, πλην όμως δεν του εξασφαλίζει και τη... θέση εν όψει και της νέας αγωνιστικής σεζόν. Και αυτό διότι αφ' ης στιγμής ο Γιώργος Κιντής θα έχει το γενικό πρόσταγμα, τρόπον τινά, υπάρχει πάντοτε το ενδεχόμενο να επιλέξει κάποιο άλλο πρόσωπο που θα ηγηθεί της τεχνικής ηγεσίας τη νέα χρονιά...

Καμία απόφαση ακόμα

Το βέβαιο είναι ότι δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση για το μέλλον του Παράσχου. Είτε προς τη θετική της βάση είτε προς την αρνητική.

Ενα δεδομένο που μπορεί κάλλιστα να πέσει το τραπέζι είναι ότι ως φιλοσοφία και ως... θεώρηση πραγμάτων, ο Κιντής δεν ταιριάζει με τον Γιώργο Παράσχο. Αυτό από μόνο του, πάντως, δεν μπορεί να προεξοφλήσει το οτιδήποτε. Και επαναλαμβάνουμε ότι ο Παράσχος έχει «κερδίσει» τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής στην «κυανέρυθρη» οικογένεια...``(πηγη sentragoal.gr)