Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Θυμιζει ...Σπανεα !!!


Action Images
Ο κ. Καλόπουλος πριν από το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης την περασμένη Κυριακή

Εμπρηστικός μηχανισμός που όμως δεν εξερράγη, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης μέσα σε σακούλα σκουπιδιών (περιείχε ένα μικρό δοχείο με βενζίνη και τέσσερα γκαζάκια, όπως επίσης και ένα μηχανισμό πυροδότησης) στην είσοδο του καταστήματος του διαιτητή Δημήτρη Καλόπουλου, στην Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Τον εντόπισε συγγενικό πρόσωπο του μακεδόνα ρέφερι κατά το άνοιγμα του βουλκανιζατέρ και μάλιστα πρόκειται για τη δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες εξουδετέρωσαν τον μηχανισμό και τον μετέφεραν στα γραφεία της σήμανσης ώστε να ανιχνευθούν στοιχεία και δακτυλικά αποτυπώματα που θα οδηγήσουν ενδεχομένως στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Ο διεθνής διαιτητής, την περασμένη Κυριακή ήταν ο «άρχοντας» του αγώνα Πανιώνιος - Παναθηναϊκός.

Καταδίκασε το συμβάν η Σούπερ Λιγκ

Το γεγονός έγινε γνωστό στους κύκλους της Σούπερ Λιγκ, που εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία «...καταδικάζει την απόπειρα εμπρησμού του καταστήματος του διαιτητή Δημήτρη Καλόπουλου. Παράλληλα εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα συλληφθούν οι δράστες».

Επίσης αναφέρεται: «Με αφορμή τη σημερινή απόπειρα εμπρησμού του καταστήματος του διαιτητή κ. Δημήτρη Καλόπουλου, η Σούπερ Λιγκ καταδικάζει απερίφραστα κάθε εκδήλωση βίας από όπου και αν προέρχεται.

Το φετινό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ, ένα από τα πλέον συναρπαστικά των τελευταίων χρόνων, έχει εισέλθει σε μια κρίσιμη καμπή και τέτοια φαινόμενα βίας πλήττουν την εικόνα του.

Με δεδομένο ότι η ΕΛ.ΑΣ έχει στη διάθεσή της τον εμπρηστικό μηχανισμό, η Σούπερ Λιγκ ευελπιστεί ότι οι δράστες της εγκληματικής ενέργειας θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης».(πηγη in.gr)