Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Oχι και Παρασχος!

Σημερα ειναι 3 Φλεβαρη και οχι πρωταπριλια!Και ομως πριν λιγο η ΠΑΕ εβγαλε την εξης ανακοινωση>Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει ότι σήμερα επήλθε κατ’ αρχάς συμφωνία με τον κ. Γιώργο Παράσχο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου για 1,5 χρόνο.
Ο κ. Παράσχος θα αναχωρήσει σήμερα για την ιδιαίτερη πατρίδα του και αύριο θα επιστρέψει στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συμφωνίας.
Ο κ. Παράσχος θα βρεθεί αύριο Πέμπτη στις 5 μ.μ. στο"Απήλιον" για μία πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου.<.Ολο και πιο χαμηλα!Μετα τον Βελγο _μακρυα απο εμας-,στον Παρασχο!Μικραινει το μεγεθος του συλλογου προσλαμβανοντας εναν γυρολογο ανεργο προπονητη για να μας σωσει(!).Και για 1,5 χρονο!Αντε να δουμε πως θα τελειωσει αυτη η εφιαλτικη χρονια και μετα αν ειναι ακομα ο Παρασχος μαζι μας,ποσα διαρκειας θα πουληθουν.Φουλ για σωτηρια λοιπον και ο Θεος βοηθος! Υ.Γ.1>ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ?ΗΤΑΝ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΕΙ ΕΜΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ.ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ? Υ.Γ.2 Σε αυτο το ιστολογιο δεν προκειται να μπει φωτογραφια του τυπου αυτου ουτε να αναδημοσιευτει οτιδηποτε απο τα λεγομενα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου