Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Πες τα Κωνσταντινε!



Φύγετε και αφήστε μας»
Το ΠΟΚ καταστρέφει το ποδόσφαιρο, υποστήριξε ο Τσακίρης
Εμφανώς εκνευρισμένος από την διαιτησία της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό ήταν ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Κωσταντίνος Τσακίρης. Ο ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων» χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για τις ομάδες του τέως ΠΟΚ, ενώ επιτέθηκε και στον Παναθηναϊκό για τον τρόπο που επικράτησε.
«Δεν θέλω να δικαιολογηθώ. Κάναμε μια κακή εμφάνιση, αλλά αυτό δε δίνει το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να έρθει να πάρει το παιχνίδι νταηλίκι. Το ίδιο έγινε με τον Ολυμπιακό, το ίδιο και με την ΑΕΚ. Το ΠΟΚ καταστρέφει το ποδόσφαιρο. Φύγετε και αφήστε μας να παίξουμε μόνοι μας μπάλα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσακίρης.Την ίδια ώρα, ο πρωταγωνιστής στη φάση του πέναλτι, Γιάννης Κοντοές, δήλωσε ότι η παράβαση που του καταλογίστηκε δεν έγινε ποτέ.
«Δεν ξέρω που το είδε το πέναλτι ο διαιτητής. Εύχομαι να έχει δει κάτι, πραγματικά. Ούτε στο μπάσκετ δεν δίνονται αυτά. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλύτερος από εμάς και κέρδισε» τόνισε ο αμυντικός του Πανιωνίου ο οποίος ήταν απόλυτος σε ερώτηση για το αν η ομάδα του θα κινδυνέψει:
«Η ομάδα δεν θα κινδυνέψει. Είναι απαράδεκτο με το υλικό μας και την ιστορία μας να μιλάμε για παραμονή».(πηγη in.gr-22.38)