Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Συνεντευξη Δημητρη Σιοβα


Με εξαιρετικο,μεστο υφος και σοβαρο καθως και συγκροτημενο λογο ο Δημητρης Σιοβας εδωσε συνεντευξη σε δικτυακο τοπο χορηγου της ομαδας.Συνεντευξη η οποια ξεφευγει απο τα καθιερωμενα,δεν χρησιμοποιησε δε καθολου την λεξη ``σιγουρα``με την οποια συνηθως αρχιζουν και τελειωνουν τις προτασεις τους οι ποδοσφαιριστες.Εν αντιθεσει με οτι θα περιμενε κανεις ,λαβαινοντας υπ`οψη το νεαρο της ηλικιας του,ο νεαρος παικτης της ομαδας μας εδειξε οτι ειναι αρκετα ωριμος και κατασταλαγμενος.Δυο στοιχεια τα οποια θα τον βοηθησουν στην συνεχεια της καριερας του,που εμεις εδω πιστευουμε οτι θα ειναι λαμπρη.Ακολουθει το πληρες κειμενο της συνεντευξης>>>** Δημήτρη, μπορούμε να πούμε πως διανύεις μια από τις καλύτερες, από πλευράς απόδοσης και προσφοράς, στιγμές της έως τώρα ποδοσφαιρικής σου σταδιοδρομίας;

«Εάν δούμε απλά ότι παίρνω εδώ και λίγες εβδομάδες τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής και σε γενικές γραμμές αφήνω καλές εντυπώσεις σε αυτούς που με εμπιστεύονται τότε μάλλον είναι μια καλή χρονική στιγμή αυτή για μένα. Όμως δεν μπορώ να αισθανθώ καλά εφόσον η ομάδα δεν κάνει σε αυτό το ίδιο χρονικό διάστημα τις νίκες που θα την έφερναν στην θέση που της αξίζει. Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος απλά με το χρόνο συμμετοχής όταν όλοι μας στην ομάδα αισθανόμαστε άσχημα με το άγχος να βαραίνει το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και τους φιλάθλους μας. Το να παίζει ένας παίκτης συνεχώς είναι καλό ως ένα σημείο θετικό για τον ίδιο αλλά θα πρέπει αυτό να συνδυάζεται με τα καλά αποτελέσματα της ομάδας του..»

** Γιατί κατά την άποψή σου ο Πανιώνιος βρίσκεται σε αυτή την θέση; Πολλοί λένε πως φταίει και η έλλειψη τύχης στην ομάδα. Συμφωνείς με αυτή την άποψη;

«Η τύχη.. Ναι, ως ένα βαθμό αυτή μας έλλειψε, όμως δεν πρέπει να τα ρίχνουμε όλα εκεί. Θα κάνουμε λάθος πιστεύοντας μόνον σε αυτόν τον παράγοντα ξέροντας το τι έγινε σε πολλά από τα προηγούμενα παιχνίδια όπου μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέρουμε. Έχουμε συνειδητοποιήσει το τι έχει γίνει μέχρι στιγμής και όλοι οι παίκτες της ομάδας στεκόμαστε πρώτα απ’ όλα στα δικά μας λάθη που κάναμε. Ο Πανιώνιος έχει καλούς παίκτες και εμείς ξέρουμε πως εάν κάναμε αυτό που μπορούσαμε αποφεύγοντας τα λάθη θα ήμασταν τώρα πολύ πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Από εδώ και πέρα οφείλουμε να δείξουμε στους εαυτούς μας πως μάθαμε από τα λάθη μας και είμαστε σε θέση να βελτιώσουμε όσο γίνεται περισσότερο την εικόνα μας στο βαθμολογικό πίνακα αλλά και μέσα στον αγωνιστικό χώρο..»

** Τώρα, από εδώ και πέρα τι μπορούμε να περιμένουμε από τον Πανιώνιο; Έρχεται και ένας δύσκολος αγώνας με το Παναθηναϊκό την Κυριακή..

«Εμείς έχουμε μπροστά μας επτά παιχνίδια ως το φινάλε του πρωταθλήματος όπου οφείλουμε στους εαυτούς μας, και στην ομάδα να κάνουμε ότι καλύτερο για να πάρουμε όσο γίνεται τους πόντους προκειμένου να ξεφύγουμε τις επικίνδυνες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα και να βελτιώσουμε τη θέση μας στην κατάταξη της Σούπερ Λίγκα. Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό δεν είναι, για μένα, τίποτε παραπάνω από ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι που πρέπει να το δούμε με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα έτσι ώστε να πάρουμε ότι καλύτερο. Σαφώς και πιστεύω όπως και ο κάθε παίκτης της ομάδας πως είμαστε σε θέση να κερδίσουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Έτσι κι αλλιώς έχουμε δείξει πως στην καλή μας μέρα μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη απέναντι σε όποιον αντίπαλο. Κοιτάμε την δικιά μας αγωνιστική κατάσταση και με βάση τις δυνατότητές μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Στην προκειμένη περίπτωση στόχος μας είναι η νίκη και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε..»

** Αισθάνεσαι πως χρωστάτε κάτι στον κόσμο της ομάδας στην τελική ευθεία της φετινής σεζόν;

«Ο κόσμος μας έχει δίκιο να νιώθει στεναχωρημένος μετά τα όσα έχουν συμβεί φέτος. Έχει απαιτήσεις από μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Πανιώνιος και το ξέρουμε καλά διότι κι εμείς έχουμε απαιτήσεις. Ο Πανιώνιος πρέπει κάθε χρόνο να έχει στόχο την έξοδό του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και όχι να αισθάνεται την απειλή του υποβιβασμού. Δεν αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου αλλά ούτε και στις ικανότητες των παικτών που διαθέτει αυτή η ομάδα ο συγκεκριμένος στόχος. Έχει κάνει υπομονή ο κόσμος μας αλλά παραμένει κοντά στην ομάδα. Αυτό μας κάνει υπεύθυνους και αποφασισμένους για το καλύτερο δυνατό από εδώ και πέρα..»