Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Παιζει με τα νευρα μας!



Στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του στην τελική επιλογή, αλλά και στη σωστή συμπεριφορά που τουλάχιστον αμυντικά έδειξε η ομάδα του στάθηκε, από την πλευρά του, ο Εμίλιο Φερέρα. Ο προπονητής του Πανιωνίου υπογράμμισε κι εκείνος την αρνητική επιρροή του δυνατού ανέμου στο παιχνίδι, ενώ δε δίστασε να εκφράσει τα παράπονά του για τους παίκτες που χρησιμοποίησε ως αλλαγή.

«Όπως είδατε, ήταν πολύ δύσκολο να κάνεις παιχνίδι», σημείωσε αρχικά ο Φερέρα, που παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι «επιθετικά είχαμε λίγες ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ και, ακόμα και σε αυτές, κάναμε λάθος στην τελευταία επιλογή». Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι δήλωσε ικανοποιημένος «που δε δεχτήκαμε γκολ -κάτι που είναι πολύ καλό για το μέλλον», ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» κατέληξε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από τις τρεις αλλαγές, γιατί όσο και να παίξεις πρέπει να βοηθήσεις την ομάδα σου να πάρει τη νίκη».
Αυτες ηταν οι δηλωσεις του Βελγου μετα την κακιστη εμφανιση στην Κρητη.Δηλαδη φταιει ο Σιοβας που τον εβαλε εκεινος σαν οργανωτη παιχνιδιου(!)σε θεση που δεν ξερει,ο Φανουρης που μπηκε στο 84`στην θεση του κακιστου Εστογιαννωφ και ο Κουκετς που μπηκε στο 90+.Τι να πει κανεις!Προφανως νομιζει οτι απευθυνεται σε νοητικα υστερουντα ατομα!Αλλα τι να περιμενει κανεις απο καποιον ο οποιος πριν λιγες μερες δηλωσε οτι χωρις τον Ρεκομπα η ομαδα νικαει σε αντιθεση με οταν επαιζε!