Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Θεμα γηπεδου?

                                                       
         Πληροφορηθηκα απο πηγη την οποια θεωρω εγκυρη οτι αυτη την στιγμη,πιο συγκεκριμενα τωρα που γραφονται αυτες οι γραμμες,αδεια χρησης του γηπεδου μας για αγωνες πρωταθληματος ΔΕΝ υπαρχει.Προ μηνος περιπου οταν ειχε ανακυψει το προβλημα ειχανε γινει καποιες κινησεις για να διευθετηθει,χωρις ομως αποτελεσμα.Μετα τιποτα.Τρεις εβδομαδες πριν την εναρξη του πρωταθληματος το γηπεδο μας δεν μπορει να χρησιμοποιηθει.Υπαρχει λοιπον ορατος ο κινδυνος το πρωτο (η τα πρωτα)εντος εδρας παιχνιδια να τα δωσουμε σε αλλη εδρα με οτι αυτο συνεπαγεται συνακολουθα.Το πρωτο μας παιχνιδι εντος,το τελευταιο ημερολογιακα ΣαββατοΚυριακο του Αυγουστου,ειναι απο τα θεωρουμενα ``εμπορικα`` με τον παο.Πρεπει λοιπον αμεσα να λυθει το ζητημα αυτο.Κατα τα λοιπα : τελειωσε η προετοιμασια στην Ναουσα με τις συνηθισμενες καιν κοινοτοιπες δηλωσεις ενθεν και ενθεν περι ``σκληρης δουλειας`` κλπ.Ο νεος προπονητης φαινεται οτι αρεσκεται στο συστημα 4-2-3-1,μιας και αυτο χρησιμοποιει συνεχεια.Απο τερματοφυλακα εχουμε ξεμεινει μετα τον τραυματισμο Ανεστη,ο δε Γιαννακοπουλος -κατ`εμε-θα επρεπε να γυρισει εκει απο οπου ηρθε(εν προκειμενω στην Ουντινεζε).Ο Αυστριακος μεσος ειχε τα εχεγγυα το 07-08 να εξελιχθει σε καλο παικτη,πραγμα το οποιο δεν συνεβει ποτε ,κυριως λογω των συνεχων τραυματισμων.Αν στο γεγονος αυτο προστεθει και το οτι τα τελευταια χρονια εχει αγωνισθει ελαχιστα,μας κανει να ειμαστε δικαοιλογημενα επιφυλακτικοι και να αναρωτιομαστε εαν θα ειναι μια παρομοια περιπτωση με τον αληστου μνημης Michael Delura!Μακαρι να διαψευστουμε ,ετσι και αλλιως εαν δεν ειχε ολα αυτα τα προβληματα,θα αναζητουσε την τυχη του αλλου και οχι σε μια οικονομικα προβληματικη ΠΑΕ στο Ελληνικο πρωταθλημα,κατ`ευφημισμο αυτοαποκαλουμενο super-league! 

4 σχόλια:

  1. Μίλτο, καλός είναι ο Γιαννακόπουλος. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει μόνον αυτός. Γήπεδο ίσως μπορεί να έχουμε αλλά χωρίς κόσμο στις εξέδρες... Νομίζω ούτε η 2 ούτε η 4-5 λόγω στεγάστρου, δεν έχουν αδειοδοτηθεί. Και ακόμα δεν έχουμε και προπονητικό κέντρο. Δηλαδή είμαστε αρκετά ανέτοιμοι σε όλους τους τομείς παρά τις όποιες προσπάθειες. Για να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιωνα προφανως εχουμε τελειως διαφορετικη αποψη για το παλληκαρι.Οσες φορες τον ειδα ζωντανα δεν με επεισε καθολου.Το προβλημα στην 2 ειναι στατικο.Και μπορει να καταλαβει κανενας ποσο σοβαρο ειναι αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μίλτο δεν είναι έτσι, ακριβώς, τα πράγματα.
    Το πρόβλημα στο γήπεδο (και όχι μόνο στη 2) δεν είναι ότι δεν έχει στατική επάρκεια. Είναι ότι η επιτροπή ελέγχου ζήτησε εγκατάσταση πυρόσβεσης (μεγάλης κλίμακας επένδυση) και μελέτη ότι ΔΕΝ έχει στατικό πρόβλημα. Δεν είναι μόνο ζήτημα διατύπωσης, είναι και ουσίας. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι το γήπεδο έχει ζητήματα στατικότητας.
    Το ζήτημα είναι ότι αυτές οι μελέτες και η υλοποίηση πυρόσβεσης είναι και χρονοβόρες και ακριβές.
    Για το στέγαστρο δεν νομίζω ότι τέθηκε ζήτημα καταλληλότητας (τέτοιο που να καθιστά, δηλαδή, επισφαλή την αδειοδότηση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστουμε τον κο Τσελεντη για τις διευκρινισεις του.Εαν ερμηνευω καλα τα γραφομενα του εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας για την αδειοδοτηση του γηπεδου,η οποια αυτη την στιγμη δεν υφισταται.Και μεχρι τοτε τι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή