Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Aντε παλι...

``Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου υπέβαλε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός προπονητής φαίνεται πως αποχωρεί από την ομάδα επειδή υπήρξαν κάποιες διαφωνίες με την με την διοίκηση, ενώ φέρονται να υπάρχουν και προσωπικοί λόγοι.

Ο 36χρονος τεχνικός είναι πιθανό να προχωρήσει σε διευκρινιστική δήλωση εντός της ημέρας, προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους που αποφάσισε να προχωρήσει στη συγκεκριμένη κίνηση.

Να θυμίσουμε, ότι ο Παναγόπουλος είχε υποβάλει την παραίτησή του και πριν από λίγο καιρό, όμως τότε οι άνθρωποι της διοίκησης είχαν καταφέρει να τον μεταπείσουν, παραμένοντας -τότε- στον πάγκο του συλλόγου.

Φαίνεται, όμως, ότι η συνεργασία ανάμεσα στον νεαρό προπονητή και την διοίκηση δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή,τα προβλήματα που υπήρχαν δεν ξεπεράστηκαν, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του Πανιώνιου να είναι αναγκασμένοι να ξεκινήσουν την... αναζήτηση για τον νέο τεχνικό που θα αναλάβει την ομάδα... ``(του Μακη Διογου απο τα Πανιωνια Νεα).Σχολιο:μαλλον δεν βρηκε την ψυχικη του ηρεμια...UPDATE:τουτη την φορα η παραιτηση Παναγοπουλου εγινε αποδεκτη.Η προετοιμασια για μια πολυ δυσκολη χρονια εχει αρχισει και εμεις υφισταμεθα τα ``πηγαινε-ελα``,φευγω-μενω`` και ολες τις υπολοιπες μεταπτωσεις του πρωην πλεον προπονητη.Προς το παρον(?)συνεχιζουμε με τον Αντωνη τον Μανικα ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.Αναλυτικα η ανακοινωση της ΠΑΕ:``Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Ο Αντώνης Μανίκας αναλαμβάνει προσωρινά χρέη προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου