Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Μανικας:``Κεραυνος εν αιθρια η αποχωρηση Παναγοπουλου!```

Αυτο που συζητιοτανε σημερα ολη την ημερα,πως δηλαδη κανεις δεν περιμενε την παραιτηση/αποχωρηση Παναγοπουλου επιβεβαιωσε πριν λιγο ο Αντωνης Μανικας σε δηλωσεις του στον Nova-sport fm.Παραλληλα ξεκαθαρισε πως δεν προκειται να παραμεινει ο ιδιος στην θεση αυτη και ο καινουργιος τεχνικος θα ειναι μαλλον εμπειρος.Αναλυτικα οι δηλωσεις Μανικα:``«Πάντοτε η αποχώρηση ενός προπονητή είναι κάτι που επηρεάζει την ομάδα ανεξάρτητα με τη στιγμή που θα γίνει. Ευτυχώς για εμάς δεν έχουμε την προκειμένη στιγμή τη χρονική πίεση που θα είχαμε αν είχε ξεκινήσει ήδη το πρωτάθλημα. Πάντως ήταν μία απόφαση που την πήρε ο ίδιος, λόγω προσωπικών λόγων και γι’αυτό αιφνιδιαστήκαμε». 

Για τους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν: «Ο στόχος είναι η παραμονή στη Σούπερ Λίγκα και κυρίως η εξυγίανση σε οικονομικό επίπεδο. Πηγαίνουμε καλά σ’αυτό το κομμάτι και πιστεύω ότι από του χρόνου θα μπορούμε να βάλουμε μεγαλύτερους στόχους».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Πανιώνιου: «Είναι θετικό το γεγονός που έχουν γίνει σημαντικές κινήσεις μέχρι στιγμής. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αποχώρησαν και παίκτες με δυνατότητες όπως ο Σάμαρης, ο Γουνδουλάκης και ο Ρόκκας. Ακόμη συνεχίζουμε να κοιτάμε πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν». 
Για το ενδεχόμενο πώλησης του Δημήτρη Κολοβού: «Υπάρχουν προτάσεις εξετάζουμε την πιο συμφέρουσα και αν υπάρξει θα αποχωρήσει. Ο Κολοβός είναι ένα μεγάλο ταλέντο και του εύχομαι να μπορέσει να βρει τον χρόνο σε μία ομάδα για να δείξει την αξία του. Αν είναι γερός μπορεί να δώσει πάρα πολλά».

Για το νέο του πόστο στην ομάδα της Νέας Σμύρνης: «Δεν υπάρχει πίεση. Έχω ξεκαθαρίσει πως δεν ενδιαφέρομαι για την προπονητική και θα βοηθήσω την ομάδα μέχρι να βρει τον επόμενο προπονητή έτσι ώστε να μην νιώσουν οι παίκτες το κενό της απουσίας του Παναγόπουλου». 
Για τον επόμενο τεχνικό: «Δεν έχω πληροφορίες και μέχρι στιγμής υπάρχει αρκετή αναστάτωση. Σίγουρα θα ήταν ευχής έργον να είναι μέσα από το σύλλογο αλλά δεν είναι εύκολο. Θα πρέπει να κοιτάξουμε και έμπειρες λύσεις για να συνδυαστεί με το νεαρό της ηλικίας των παικτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου