Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Δηλωσεις Λεμονή

: «Σίγουρα, είμαστε στενοχωρημένοι. Δεν είμαστε απογοητευμένοι, όμως, σε καμία περίπτωση. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, ακόμα πιο δύσκολο και από αυτό με τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε ότι η Καβάλα είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Σήμερα, σε μεγάλο βαθμό, δεν αφήσαμε την Καβάλα να κάνει τις γνωστές αντεπιθέσεις τις, είχαμε προσήλωση στην άμυνα. Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά κάναμε αρκετές, ώστε να πάρουμε το παιχνίδι. Υπάρχει πίκρα για το γκολ και τον τρόπο που το δεχθήκαμε. Δεν υπάρχει απογοήτευση, ωστόσο. Γινόμαστε πιο συμπαγείς. Τα τρίποντα είναι επιτακτική ανάγκη, αλλά και η Καβάλα είναι ομάδα που μπορεί παντού να πάρει αποτέλεσμα. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Οι προσθήκες θα μας βοηθήσουν και με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε το στόχο μας».

Για το αν μία νίκη επί της Καβάλας θα άλλαζε τα δεδομένα για τον Πανιώνιο, είπε: «Μία νίκη δεν θα άλλαζε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, ότι θα παλέψουμε ως το τέλος για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Αλλά, βέβαια, θα ήταν διαφορετικό να είχαμε πάρει σήμερα τους τρεις πόντους».

Για το αν ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές του Πανιωνίου, τόνισε: «Έχουμε πει ότι θα προσπαθήσουμε από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου να πάρουμε παίκτες που θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Σε κάποιες θέσεις έγινε αυτό, σε κάποιες όχι. Πάντα υπάρχει η τελευταία στιγμή, αλλά το πιο λογικό είναι να πούμε πως δεν θα κάνουμε άλλη μεταγραφική κίνηση».

Για την αλλαγή του Σβέρκος και ενώ η ομάδα του είχε προηγηθεί, σημείωσε: «Στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, δεν άλλαξε κάτι. Αυτό που κάναμε ήταν να δώσουμε μία μεγαλύτερη φρεσκάδα. Δεν αλλάξαμε τίποτα στην άμυνά μας ή στο πώς έκανε φάσεις η Καβάλα. Συζητάμε για ένα γκολ από 35 μέτρα που χτύπησε σε σώμα και άλλαξε πορεία. Το αποτέλεσμα μας οδηγεί σε σκέψεις, αλλά δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα του παιχνιδιού. Ίσα-ίσα που με τα φρέσκα πόδια θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Το μόνο που δεν είχαμε ήταν μία καλή πάσα, είχαμε τρεις περιπτώσεις».

Για την αλλαγή του Μπάλαμπαν και πόσο βοήθησε τον Μήτρογλου, ανέφερε: «Η αλλαγή έγινε για να τονώσουμε περισσότερο επιθετικά την ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν επιθετικοί σε κανένα κομμάτι του αγώνα. Στο δεύτερο άλλαξε η εικόνα της ομάδας. Πιέσαμε καλύτερα, αλλά μας έλειπε κάτι κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Στην επανάληψη κάναμε ό,τι έπρεπε για να προηγηθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου