Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Λινεν ενθυμουμενος(...τα κακα!)


Και ενω ο Σταρε ερχεται την Πεμπτη στην Αθηνα,για να γνωρισει τους παικτες της ομαδας,οι οποιοι συνεχιζουν τις προπονησεις στο``Απηλιον`` και να παρουσιασθει επισημα την προσεχη Δευτερα απο την ΠΑΕ,ο Εβαλντ Λινεν σε δηλωσεις του στον Σουηδικο τυπο,θυμηθηκε τα ασχημα της Ελλαδας και μεσα στην γενικοτερη αρνητικη εικονα που εχουμε αυτο τον καιρο στο εξωτερικο ,προστεθηκε και αυτο...Αναλυτικα οι δηλωσεις Λινεν>>>>

«Θυμάμαι ένα περιστατικό όπου κάποιοι έτρεξαν στον αυτοκινητόδρομο στην Θεσσαλονίκη και πέταξαν πέτρες στο πούλμαν. Μία από αυτές πέρασε μέσα από το τζάμι και με χτύπησε στο στήθος. Μιλούσα στο τηλέφωνο στη γυναίκα μου και άκουσε μία κραυγή πριν το τηλέφωνο φύγει από τα χέρια μου», τόνισε αρχικά ο Εβαλντ Λίνεν.(σημειωση γραφοντα>>εδω αναφερεται μετα το παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ στην Τουμπα,οταν το πουλμαν της αποστολης ειχε δεχθει επιθεση στον περιφερειακο της Θεσσαλονικης)

Ερωτηθείς για το εάν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ο Στάρε, είπε: «Όχι, όμως πρέπει να είναι προετοιμασμένος για θετικά και αρνητικά συναισθήματα. Η αστυνομία δεν είναι τόσο οργανωμένη όπως στην Γερμανία αν και δουλεύει για να γίνει καλύτερη. Αν είσαι τυχερός όταν πας στην Θεσσαλονίκη, τίποτα δεν γίνεται αλλά αν έχεις κακή τύχη, κάτι γίνεται».

Οσον αφορά την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Πανιωνίου: «Οι οπαδοί μας είναι ήσυχοι. Το πρόβλημα βρίσκεται στο γήπεδο. Βρήκαμε μία έκταση κοντά στο αεροδρόμιο και κανονίσαμε να κάνουμε δύο καλά σχέδια αλλά δεν μας επέτρεψαν να χτίσουμε εκεί. Ο σύλλογος περίμενε πολλά χρόνια να κατασκευάσει νέο γήπεδο».