Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Με ...αυτόν ταιριάζει η φιλοσοφία τους?

                                   Μεχρι χθες διαβαζα σε διαφορες ιστοσελιδες για ``επαφες``του Πανιωνίου με τον ...Δερμιτζακη(!),αλλα ουτε το πιστεψα ,ουτε εδωσα ιδιαιτερη σημασια γνωριζοντας πως ``βγαίνουν``συνηθως αυτες οι ιστοριες.(εχω εγω ο ανεργος και στα αζητητα προπονητης 2-3 φιλους δημοσιογραφους και τους λεω γραψτε οτι υπαρχει ενδιαφερον και επαφες με την ταδε ομαδα και εγω μετά θα σας δινω θεματα).Δεν ασχοληθηκα λοιπον μεχρι σημερα το πρωι που εμαθα (απο συνηθως αξιόπιστο ατομο)οτι ειναι πολυ κοντα να κλεισει ο συγκεκριμένος κύριος.Μα καλά ειμαστε με τα καλά μας?Δεν κρατήσαμε (γιά τήν ακρίβεια διωξαμε)τον Ακη τον Μαντζιο γιά νά πάρουμε ποιον?Τον ...Δερμιτζακη!Αν ειναι δυνατον!(εκτος εάν μέ τον κύριο αυτόν συμπίπτει η ...φιλοσοφια τους...)

5 σχόλια:

  1. Αν δέχεται να αναλάβει ομάδα που δεν ξέρει αν θα αδειοδοτηθεί ή όχι και που έχει άνοιγμα 10 εκατ. οπότε η αμοιβή του θα είναι περιορισμένη και ίσως ετεροχρονισμένη τότε μας κάνει. Πόσω μάλλον αν δέχεται να προπονήσει ομάδα που με τα τελευταία που συμβαίνουν φαίνεται να μην είναι σαφές σε ποια κατηγορία θα πάιζει. Αλήθεια όμως πόσο καλύτερος είναι από τον Μανίκα όχι από τον Μάντζιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mesa se ola auta den einai ligo axreiasto auth th stigmh na psaxnoume proponhth? Eilikrina den katalavainw. Eixame proponhth paniwnio, pou kserei thn omada, kai pou tolmaei na anadeiksei mikrous kai ton diwksame. Ektos kai an fernane ton lienen (oneira therinhs nyxtos...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι ακριβως...Και επιπλεον ο Αντωνης και ο Ακης ειναι δικα μας παιδια και θα ειναι και αυριο εδω.Το ερωτημα ειναι ποιος αποφασιζει και με τινος την φιλοσοφια πρεπει να ταιριαζει ο νεος προπονητης(η προτελευταια αναρτηση του br ηταν ενδεικτικη...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο κατω-κατω στην Ελλαδα δεν υπαρχει προπονητης που να κανει τη διαφορα. Αυτο που κανει τη διαφορα ειναι αν ο προπονητης "ενωνει" (βλεπε Μαντζιος) η "χωριζει" (βλεπε Λεμονης). Και ο Δερμιτζακης και ο καθε Δερμιτζακης αργα η γρηγορα θα "χωρισει" (π.χ. στο ματς με τον ΠΑΟΚ). Γιατι να κατσουμε να ασχολειθουμε με αυτα. Μανικας και τελος. Αφου αδειοδοτηση δεν θα παρουμε και θα παιζουμε με τους μικρους και ο Μανικας τους γνωριζει καλυτερα απο ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαντζιος στην Κερκυρα.Καλη τυχη στον Ακη-αν και νομιζω οτι θα ξαναβρεθουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή