Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Στον Πανιώνιο ουρανό...


``Η Πανιώνια οικογένεια αποχαιρέτησε τον Γιάννη Γραβάνη το πρωί της Τρίτης. Ο παλαίμαχος άσος του Πανιωνίου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, κηδεύτηκε στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, Πάτρα, η οποία αποτέλεσε και τον τόπο που έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής του.
Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε από το νωρίς το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα της Πάτρας, προκειμένου να αποτείνει το ύστατο χαίρε στον ΓΙάννη Γραβάνη. Κοντά του φυσικά η γυναίκα του Εφη και τα δύο παλικάρια του, Θανάσης και Μιχάλης, πολυμελής αντιπροσωπεία του Πανιωνίου, συγγενείς φίλοι και αρκετός κόσμος από τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο ο Γιάννης Γραβάνης τίμησε με συνέπεια επί σειρά ετών.
Μετά από δική του επιθυμία, την σωρό του στην τελευταία του κατοικία, μαζί με την φανέλα του Ιστορικού με το νούμερο 3, οδήγησαν άνθρωποι του Πανιωνίου, όπως ο προπονητής και συμπαίκτης του Αντώνης Μανίκας, ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Σπύρος Μίχου, ο αρχηγός της ομάδας, Φανούρης Γουνδουλάκης και οι παλιοί του συμπαίκτες και φίλοι, Λίμα, Λαζάρου, Καπώνης, Ραγκούσης, Πλεξίδας, Βλάχος, Ζαχαρόπουλος.
Η νεκρώσιμο ακολουθία ψάλθηκε χωροστατούντος του Μητροπολίτη Αχαΐας, Χριστόδουλου, ενώ πλήθος κόσμου, επίσημων και μη της Αχαΐκής κοινωνίας τον συνόδεψε στην τελευταία του κατοικία. Το παρών έδωσε και η σύζηγος του Μιχάλη Σταματελάτου, Ερμιόνη, καθώς οι δύο οικογένειες συνδέονται με συγγένια (ο Μιχάλης Σταματελάτος ήταν κουμπάρος του Γιάννη Γραβάνη), ενώ τον επικήδειο εκφώνησε ο Παναγιώτης Τσιάπης.
Οπως αποφασίστηκε, οι παλαίμαχοι του Πανιωνίου και της Παναχαϊκής, θα δώσουν αγώνα στη μνήμη του Γιάννη Γραβάνη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, σε μέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.``(από το site τής ΠΑΕ).Καλό κτεύοδιο Γιαννη.Θα ζείς γιά πάντα στίς καρδιές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου