Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ιδού η Πανιώνια διαφορετικότητα!


Δευτέρα, 09 Απρίλιος 2012 19:51
``Στα εύκολα κοντά, στα δύσκολα μπροστά… Αυτή είναι η λογική των Πανθήρων και δεν θα κρυφτούμε μετά τα χθεσινά. Βγαίνουμε μπροστά και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Όλα όσα έβλαψαν χθες την ομάδα μας προκλήθηκαν από την κερκίδα μας και δεν θα μπούμε στη διαδικασία να εθελοτυφλήσουμε. Φυσικά και δε συμμεριζόμαστε τις αντιδράσεις των δημοσιογράφων και των ανθρώπων του παναθηναϊκού, που παριστάνουν τους σοκαρισμένους. Σε άλλα γήπεδα, στα δικά τους γήπεδα, τέτοιες πράξεις είναι καθημερινότητα, ενώ οι δημοσιογράφοι δεν ενοχλούνται τόσο. Δεν θα γνωρίσουμε το σύστημα όμως τώρα. Όλα αυτά μας είναι γνωστά και οικεία χρόνια τώρα. Όπως και διαιτησίες σαν τη χθεσινή που προκαλούν. Πράξεις σαν τις χθεσινές όμως, κακό κάνουν μόνο στο Σύλλογο και εξυπηρετούν όσους σε περιμένουν στη γωνία… Εμείς ανάμεσα μας θέλουμε ανθρώπους που έχουν αυτοέλεγχο και σκέφτονται με γνώμονα το καλό του Πανιωνίου και των Πανθήρων και όχι αυτούς που θέλουν μέσα στη μάζα να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους. Είναι υποχρέωση μας να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και να προνοούμε και ελπίζουμε πως είναι η τελευταία φορά που βρισκόμαστε σε απολογητική θέση.``(από τούς Πάνθηρες).Τους συγχαιρω για την ανακοινωση,ελπιζοντας πως θα ειναι η τελευταία φορά!

4 σχόλια:

  1. Τι σημαίνει αναλαμβάνω τις ευθύνες? Μάλλον ότι υφίσταμαι τις συνέπειες των πράξεων μου...Αυτοί ποιες συνέπειες θα υποστούν?
    Συγγνώμη αλλά εγώ δεν βλέπω καμμία διαφορετικότητα.
    Είναι παναθηναικοί και ολυμπιακοί και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο αυτο εδω το blog κατ`επαναληψη τους εχω κατακρινει για ενεργειες τους εκει στην 3 η στην Αρτακης.Η διαφορετικοτητα εγκειται στο γεγονος οτι για ΠΡΩΤΗ φορα ανακοινωση συνδεσμου οργανωμενων οπαδων,παραδεχεται την υπαρξη ανεγκεφαλων μεταξυ τους.Διαφαινεται επισης μία τάση εντοπισμου και σταδιακης απομακρυνσης εκεινων που με τις πραξεις τους εκθετουν τον συλλογο.Πραγμα που θα ηταν ευχης εργο βεβαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω ασκήσει πολλές φορές κριτική στους οργανωμένους οπαδούς γενικότερα και στους πάνθηρες ειδικότερα. Ανάμεσα τους υπάρχουν εξαιρετικά παιδιά με καθαρό μυαλό και λογική. Είναι στο χέρι τους να απομονώσουν όσους βλάπτουν την ομάδα.

    Κατακριτέα κάθε πράξη βίας, κάθε πέτρα-μπουκαλάκι-κροτίδα ή άλλο αντικείμενο πέφτει στο γήπεδο. Ο κύριος Πρετεντέρης δυστυχώς έχει βρει μιμητές σε όλες τις ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ καί προσυπογράφω Αντώνη!(τι εγινε το Δον Κιχωτης?Προφανως δεν σου αρεσε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή