Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Αποχωρηση Ακη Μαντζιου

                          Για δευτερη φορα λοιπον αποχαιρεταμε τον Ακη τον Μαντζιο απο την τεχνικη ηγεσια της ομαδας μας.Με πραγματικα πολυ μεγαλη συμβολη στην φετεινη αγωνιστικη σωτηρια της ομαδας μας,οφειλουμε να τον ευχαριστησουμε και να του ευχηθουμε καλη συνεχεια.Και βεβαια -οπως ειχα γραψει και την πρωτη φορα που αποχωρησε-ειμαι πεπεισμενος οτι οι δρομοι μας θα ξανασμιξουνε.Sooner or Later!Αναλυτικα η μεσημεριανη ανακοινωση της ΠΑΕ :Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Απόστολο Μάντζιο.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ευχαριστεί τον κ. Μάντζιο για την προσφορά του, σε μία τόσο δύσκολη χρονιά, όπου παρά τα δεκάδες προβλήματα ο βασικός στόχος της ομάδας, που ήταν η παραμονή στην κατηγορία επετεύχθη.
Ευχόμαστε στον Απόστολο Μάντζιο καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.``Επισης με νεωτερη ανακοινωση της που βγηκε πριν λιγο η ΠΑΕ ανακοινωνει οτι ο Αντωνης Μανικας αναλαμβανει προσωρινα και μεχρι την προσληψη του νεου τεχνικου την ομαδα.Αναλυτικα:``Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως μέχρι την πρόσληψη νέου προπονητή, καθήκοντα τεχνικού αναλαμβάνει ο κ. Αντώνης Μανίκας.``

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου