Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Πανιωνιος-παο 1-2


Πικρό (και) αυτο το Κυριακατικο απογευμα για ολους μας,μιας και η ομαδα μας εχασε με το γνωστο 1-2 απο τον παο.Το παιχνιδι αρχισε με τους καλυτερους οιωνους για την ομαδα μας με το (τριτο φετος) γκολ του Σκεμπρι.Μεατ δεν ειχαμε καθολου κατοχη,κεντρο απλα δεν υπηρχε στο γηπεδο και ετσι θεωρω οτι ηταν θεμα χρονου να σκοραρει ο αντιπαλος.Οπισθοχωρησαμε,παραχωρισαμε ολο τον αγωνιστικο χωρο και το παιχνιδι γινοταν στο μισο γηπεδο.Νομοτελειακα θα ερχοταν η ισοφαριση.Και αυτη ηρθε απο τον προκλητικο Λετο με πεναλτυ.Πεναλτυ το οποιο ητανε,αλλα βεβαια ειχε προηγηθει φαουλ στον Σκεμπρι που δεν δοθηκε.Και το παιχνιδι συνεχισθηκε στον ιδιο ρυθμο,με το 1-2 να γινεται και να εκτιθεται ολη η αμυνα μας στην φαση αυτη.Η εισοδος του Μιλοβανοβιτς(!) πραγματικα βοηθησε την ομαδα,που ομως δεν καταφερε κατι μεχρι το τελος.Κορυφαιος ο Ποκας,με καλους Σκεμπρι και Σαμαρη(ανασταλτικα).Θα πρεπει να σημειωθει η πολυ μεγαλη βελτιωση Ελευθεροπουλου στα τελευταια παιχνιδια-εμπνεει σιγουριά και θυμιζει την μεγαλη ελπιδα που ηταν στην αρχη της καριερας του.Ο Κουμορτζι ηταν ο ...γνωστος Κουμορτζι-ενας παικτης που ολοφανερα εδω και καιρο ΔΕΝ θελει να βρισκεται στον Πανιωνιο και οσονουπω φευγαι για Γαλια.Μαχητικος οπως παντα ο Κουτσι και ο Φανουρης...Φανουρης.13 παιχνιδια με 13 βαθμους ,στην κοψη... Η ενδεκαδα :Ελευθερόπουλος (75' Σιδεράκης), Πετκάκης, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Κβιρκβέλια, Κουμορτζί, Σάμαρης (79' Κολοβός), Ρόκας, Σκέμπρι, Γουνδουλάκης (65' Μιλοβάνοβιτς), Κούτσι.Υ.Γ-1.αυτοι εκει στην 3 που πετουσαν αντικείμενα,αγαπανε την ομαδα ή της δινουνε μία να παει ακομα παρακατω? Υ.Γ.-2 παρων και ο Μητρογλου στην 5.Οι παλιες αγαπες δεν ξεχνιουνται...Δηλωσεις Ακη Μαντζιου ``«Θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα του αγώνα. Αντιμετωπίσαμε μια μεγάλη ομάδα που ωστόσο δείξαμε να ξέρουμε το παιχνίδι της και την αντιμετωπίσαμε στα ίσα. Χάσαμε το ματς στις λεπτομέρειες. Ήμασταν καλά διαβασμένοι και ο Παναθηναϊκός είχε λίγες τελικές. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Χρειάζεται προσπάθεια και η χρονιά θα είναι καλή για τον Πανιώνιο», τόνισε αρχικά ο Μάντζιος, για να συμπληρώσει:

«Θα ήθελα να πω πως δύο παιδιά πέραν των τραυματιών που είχαμε στον αγωνιστικό χώρο οι Ρόκας και Σκέμπρι δεν μπορούσαν να παίξουν ως τραυματίες και παίζαμε με εννιά παίκτες στα τελευταία λεπτά»

- Ο Πανιώνιος μπορεί με το ρόστερ αυτό μπορεί να βγάλει την χρονιά;

«Μην ξεχνάτε μας έλειπαν οι Γιόνσον, Όμο και Ριέρα. Θα είμαστε καλύτεροι και με λύσεις ωστόσο αν έχουμε απουσίες το έργο μας θα είναι δύσκολο».

- Είναι παράσημο για σας πως για 65 λεπτά διατηρούσατε μακριά τον Παναθηναϊκό.

«Για μια ακόμα φορά σας λέω πως ο Πανιώνιος στο ματς αυτό ήταν διαβασμένος. Απλά θεωρώ πως η ομάδα μου εκνευρίστηκε μετά το πέναλτι. Δεν ξέρω αν ήταν θα το κρίνετε εσείς αλλά νομίζω πως νωρίτερα έχει γίνει φάουλ στο κέντρο. Υπάρχει πικρία για το αποτέλεσμα.
Θα ήθελα να πω και μετά το 1-1 ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα με κόντρες στην περιοχή μας και στο φινάλε σε αντίστοιχη φάση στην περιοχή τους εμείς δεν ήμασταν το ίδιο τυχεροί. Πάντα όμως κάτι γίνεται με τον Παναθηναϊκό.

Παράλειψη μου γι' αυτό, περαστικά στον Φερέιρα να επιστρέψει στο σπίτι του γρήγορα και στην οικογένειά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου