Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Ελπιδοφορος αρχη και...καλο χειμωνα!


Αν και ο χειμωνας ακομα φανταζει να ειναι μακρυα,ειθισται με το τελος των διακοπων να (αλληλοευχομαστε) καλο χειμωνα.Και καλη χρονια που υπαρχουν ελπιδες για αυτο.Ειδα ενα μικρο κομματι απο τον εναρκτηριο αγωνα(μετα το 1-1)και θεωρω οτι ειμαστε καλοι.Σαφως καλυτεροι απο περσυ.Η παρουσια του ``Λολο``προσδιδει σαφη ποιοτητα στην ομαδα και ανεβαζει το επιπεδο της.Ευτυχως τα σεναρια για Νις αποδειχθηκαν μονο σεναρια.Και ο Γεωργιανος πολυ καλος.Ευθυνη Σιδερακη στην ισοφαριση του`90,οποτε βλεπω Ελευθεροπουλο στο Αγρινιο.Εχουμε ομως μία ενδεκαδα .Χρειαζονται οπωσδηποτε προσθηκες ενισχυσης(κεντρικος αμυντικος/φορ κορυφης).Διαβαζω σημερα οτι αποκτηθηκε ο Φινλανδος για την κορυφη.Μακαρι να βοηθησει(παντως εχει αλλαξει πολλες ομαδες για την ηλικια του!).Ιδωμεν. Υ.Γ.-1> μια συμβουλη για οσους πιθανον να ενδιαφερθουν καποια στιγμη για διακοπες στην Χαλκιδικη.Μακρυα απο το ξενοδοχειο ΣΗΜΑΝΤΡΟ.Για οσους ενδιαφερονται για τους λογους στο ακολουθο link http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g189468-d1196671-r117446991-CLUB_CALIMERA_Simantro_Beach-Kassandra_Halkidiki_Macedonia_Region.html- Υ.Γ.-2>συμπληρωνοντας δυο (2) χρονια σε αυτο το blog θα ηθελα να ευχαριστησω ολους εσας που με τιματε διαθετοντας τον χρονο σας διαβαζοντας με.Επισης οπως καθε χρονο ευχαριστω τον αδελφο μου και τον καλο φιλο Μιχαλη Λ. που ακουραστα και σε ανοικτη γραμμη Νεα Σμυρνη-Χιος μου μεταδιδουν τις -παντα-αξιοπιστες πληροφοριες,ειδησεις,νεα και ενιοτε κουτσομπολια(!) για την αγαπημενη μας ομαδα!Και τελος -last but not least!-εκεινον που δυο χρονια πριν με ``εσπρωξε`` να μπω στην Πανιωνια διαδικτυκη οικογενεια,μεσα στην οποια ειχα την ευκαιρια να γνωρισω μερικους υπεροχους ανθρωπους.Εκεινος βεβαια ξερει ποιος ειναι.

7 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χρόνια πολλά!!!Συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις, άφησε όμως και τον γιο σου να γράφει που και που. Πρέπει να ακούμε και τους νέους ανθρώπους.

    Υ.γ
    πατριάρχης;;;;Έτσι και αρχίσουν να με σταματούν στο δρόμο και να μου ζητούν να τους κάνω θαύματα ή ευχέλαια, μαύρο φίδι που σε έφαγε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο τιτλος προεκυψε απο την επιβλητικη σου παρουσια, η οποια παραπεμπει σε προκαθημενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή χρονιά να έχουμε. Διάβαζα το άρθρο για τα ασφαλιστικά μέτρα της αεκ κατά της καβάλας για τα χρέη του ψωμιάδη και σκεπτόμουν από τι γλυτώσαμε. Βέβαια παρολίγον να την πατήσουμε από τα Πανιώνια χέρια (δεν μιλάω για την σωτηρία αλλά για το θέμα του φακέλου αδειοδότησης και τις μετέπειτα εξελίξεις με κύπριους κλπ).
    Γι αυτό και ελπίζω όποιος αναλάβει τον ερασιτέχνη (που σημαίνει ότι έστω προσωρινά αναλαμβάνει και την ΠΑΕ) να είναι ηγέτης να εμπνεύσει τον κόσμο και να οδηγήσει τον Πανιώνιο με όραμα.
    Επαναλαμβάνω, δεν χρειαζόμαστε μόνο σωστή διαχείριση, αλλά χρειαζόμαστε έναν ηγέτη που θα δώσει το ΟΡΑΜΑ και το πλάνο επίτευξής του.
    Μακάρι αυτός να είναι ο BRF.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν νομιζω οτι εχει κατι τετοιο στο μυαλο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή