Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

14 Σεπτεμβριου 1890


Ηταν 121 χρονια πριν σαν σημερα...εδω απεναντι οταν ο ιστορικος ξεκινουσε την υπερ-αιωνοβια διαδρομη του.Εκατον εικοσι ενα χρονια που περικλειουν ολη την συγχρονη ιστορια της Ελλαδος.Απο την ακμη των αρχων του 20ου αιωνα,στις δυσκολες μερες που ακολουθησαν την επεμβαση του Ελληνικου στρατου τον Μαιο του`19,εως την καταστροφη και τον μαρτυρικο θανατο του αναμεσα στα αλλα επιτιμου προεδρου Χρυσοστομου Σμυρνης,την μεταναστευση του συλλογου στην Αθηνα,το Παναθηναικο σταδιο,την Νεα Σμυρνη τελικα.Πολλα και δυσκολα χρονια, ο συλλογος επιβιωσε παρ`ολες τις δυσκολιες διδασκοντας ηθος και αθλητικο πνευμα.Σημαντικοι ανθρωποι-αθλητες,σημαντικες επιτυχιες με κορυφαιες τις δυο κατακτησεις του κυπελλου(1979-1998),την μεγαλη ομαδα του 1970-71,το πρωτο πρωταθλημα σε ομαδικο αθλημα απο την ομαδα μπασκετ γυναικων του συλλογου,οι προσφατες συμμετοχες του πολο σε Ευρωπαικους τελικους,τοσα και τοσα.Τα τελευταια χρονια ολα εχουν αλλαξει στην ζωη μας.Το μονο που δεν προκειται να αλλαξει ειναι η αγαπη μας στον Πανιωνιο και η πιστη μας σε ενα καλυτερο αυριο.Χρονια πολλα ομαδα της καρδιας μας!

1 σχόλιο:

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΡΚΟΥΜΑΝΗ, Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ ΜΕ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΛΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ;;;;;;

    ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΟΠΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΝΟΜΟΤΙΚΑ.

    ΘΕΛΕΤΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΛΕΕΙΩΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή