Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Απαντηση ``Πανθηρων``και Καμπανοπουλου στον ...Κουγια!(η οποιος ασχολειται με τα πίτουρα...)

``Είναι γνωστό σε όλη τη χώρα πως η φαντασία του Κούγια οργιάζει. Έτσι έφτιαξε άλλωστε το όνομά του, όποιο κι αν είναι αυτό... Για άλλη μία φορά έδωσε ένα δείγμα των ικανοτήτων του... Πέραν του να διευκρινήσουμε πως σε καμία περίπτωση δεν τον προστατέψαμε απο οτιδήποτε, καθώς μας είναι ένα από τα πλέον αντιπαθή πρόσωπα στον αθλητικό χώρο, δεν σκοπεύουμε να δώσουμε κάποια απάντηση στην ανακοίνωσή του. Θα παρακαλούσαμε και τους υπόλοιπους φορείς να μην παίξουμε σαν Πανιώνιος το παιχνιδάκι του, καθώς έχουμε πολλά σοβαρότερα ζητήματα να λύσουμε! Ας τον αφήσουμε να βρει κάποιο άλλο τρόπο να ικανοποιήσει τη χρόνια έλλειψη σοβαρότητας που τον διακατέχει.``...και την αχαλινωτη αναγκη του για καθε ειδους δημοσιοτητα θα προσεθετα εγω!Ο δε κ.Καμπανοπουλος με δικη του ανακοινωση αναφερει``
«Έλαβα γνώση ανακοινώσεως της ΠΑΕ Παναχαϊκή στην οποία, μεταξύ άλλων για τα οποία υπάρχουν αρμοδιότεροι εμού να απαντήσουν, επιχειρείται να σκηνοθετηθεί νέο επεισόδιο στο γνωστό σήριαλ «θυματοποίησης» του προέδρου της εν λόγω ΠΑΕ, στο οποίο εμπλέκομαι.

Ούτε καν ενδιαφερόμουν να διαψεύσω τα όσα μου καταλογίζει ο συγκεκριμένος παράγοντας, αν υ υπερτροφική φαντασία του περιορίζετο σε όσα καθ εξίν καταγγέλλει, προκειμένου να προσελκύσει δημοσιότητα και συμπάθεια που τόσο έχει ανάγκη, όμως, εν προκειμένω, υπερέβη κάθε όριο, επικαλούμενος ως αποδέκτες των δήθεν απειλών μου τα ανήλικα παιδιά του.
Όσοι γνωρίζουν και είναι πολλοί, ξέρουν ότι ο χαρακτήρας μου και οι αρχές μου δεν επιτρέπουν ούτε καν να διανοηθώ, πολύ περισσότερο να απευθύνω τέτοιου είδους φράσεις σε μικρά παιδιά.

Ουδέποτε εισήλθα στον αγωνιστικό χώρο και εικόνες μπράβων να συνοδεύουν τον εν λόγω παράγοντα έχουμε δυστυχώς απολαύσει πολλές.
Τέλος ας διευκρινίσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή πότε άραγε εξυβρίσθη, πριν του προσφέρουμε καφέ και πορτοκαλάδα στα παιδιά του, ή μετά;

Λάζαρος Καμπανόπουλος»

1 σχόλιο:

  1. ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΛΑΖΑΡΕ ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥΦΥΛΑΚΗ?ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΚΗΝΗΓΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ?ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΗ ΕΛΕΓΕΣ?ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΘΗΡΑΣ?ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΕΙΠΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ.ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΝΘΗΡΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΣΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή