Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Κερκυρα-Πανιωνιος 0-3 !



Με εξαιρετικη εμφανιση ομαδας συνολου αλλα και ...μοναδων η ομαδα μας περασε περισσοτερο ανετα(!) απο οτι δειχνει το τελικο σκορ απο το νησι της Κερκυρας με 3-0.Ητανε η τριτη νικη σε τρεις αγωνες εκτος εδρας με την Κερκυρα,η εδρα της οποιας αποδεικνυεται εξαιρετικα φιλικη για εμας.Η εμφανιση της ομαδας ηταν πολυ καλη,ομαδικη δουλεια,συνολο αψογα δουλεμενο και δυο-τρεις παικτες που εκαναν την διαφορα.Δυο γκολ ο καθαρος φορ και γκολτζης Κουτσι,τρεις ασσιστ του Λολο,αλλα για μενα κορυφαιος ολων ο Σαμαρης και δημιουργικα και ανασταλτικα.Πολυ καλος και ο Κουμορτζι σημερα,ενω ιδιαιτερη αναφορα πρεπει να γινει στονν Ελευθεροπουλο ο οποιος σε κρισιμα σημεια του παιχνιδιου κρατησε το 0 και ετσι φθασαμε στην δευτερη εκτος εδρας νικη για φετος.Αξιο λογου το γεγονος οτι στην Νεα Σμυρνη δεν εχουμε νικη,νικη η οποια ελπιζω και πιστευω οτι θα ερθει την επομενη Κυριακη με την επι σειρα ετων πελατισα.Η ενδεκαδα για σημερα : Ελευθερόπουλος, Γιόνσον, Ομο, Κούτσι, Εστογιάνοφ (90+ Κολοβός), Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Σάμαρης (89' Μπούζας), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Μιλοβάνοβιτς (76' Πετκάκης).Oι δηλωσεις του εχοντα την κυρια ευθυνη για την πολυ καλη φετεινη ομαδα Τακη Λεμονη ειναι οι ακολουθες :``«Αν δούμε συνολικά το παιχνίδι, κερδίσαμε δίκαια. Θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα στα πρώτα 20 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, αλλά μετά το ματς κύλησε καλά για μας», είπε αρχικά ο Τάκης Λεμονής.
Στη συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο επόμενο παιχνίδι του Πανιωνίου με αντίπαλο την ΑΕΚ: «Είναι μια μεγάλη ομάδα, είναι δύσκολο ματς. Θέλουμε να παίζουμε καλά και να παίρνουμε βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε για το ίδιο, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Πάντως, πατάμε καλά στο γήπεδο».
Σε ερώτηση για τις τρεις τελικές πάσες του Εστογιάνοφ, ο προπονητής του Πανιωνίου, είπε: «Η ποιότητά του είναι για μεγάλα πράγματα, αλλά δεν θα παραγνωρίσω και τις δύο καλές πάσες του Σάμαρη στα δύο πρώτα γκολ. Γίνεται καλή δουλειά από όλους. Μπορούμε όλοι μαζί να πετύχουμε πολλά πράγματα, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε».
Τέλος, για το χειροκρότημα του κόσμου στο τρίτο γκολ του Πανιωνίου και στην αλλαγή του Εστογιάνοφ, ο Λεμονής τόνισε: «Αυτά είναι σημαντικά πράγματα όπως έχει γίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Σπάνια ζούμε τέτοιες στιγμές και αυτό μας δίνει μια έξτρα ευχαρίστηση. Οι δίκοι μας φίλαθλοι, μας χειροκροτούν, αλλά οι αντίπαλοι είναι πρωτόγνωρο. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε. Αυτό δείχνει ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο».

4 σχόλια: