Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Μηπως...μας κοροιδευουν?

Η αβεβαιότητα συνεχίζεται… Η γενική συνέλευση του Πανιωνίου, που καλείτο να εγκρίνει ή να απορρίψει την είσοδο των νέων επενδυτών στην ΠΑΕ, διακόπηκε… άδοξα, καθώς δεν παρουσιάστηκε και πάλι η πρόταση αλλά και οι εγγυήσεις για το ενδιαφέρον των επενδυτών από την Κύπρο. Αυτό προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των φιλάθλων του Πανιωνίου.

Ο Γεράσιμος Βεντούρης εξηγώντας την απουσία του εκπροσώπου των Κύπριων επενδυτών, Γιώργου Παπαλόη, τόνισε πως «… δεν ήθελε να συμμετάσχει σε μία ρωμαϊκή αρένα». Το κλίμα είναι βαρύ για τον κ. Παπαλόη, καθώς είναι σαφές πως ο κόσμος του Πανιωνίου αντιμετωπίζει με καχυποψία την ανάμειξή του στην υπόθεση λόγω της παλαιότερης εμπλοκής του στη διοίκηση του Ηλυσιακού. Πάντως ο πρόεδρος της ΠΑΕ επιμένει πως η πρόταση που υπάρχει είναι σοβαρή, ζήτησε να επισπευτούν οι διαδικασίες γιατί δεν υπάρχει πολυτέλεια για χάσιμο χρόνου, αλλά υποχρεώθηκε να διακόψει τη γενική συνέλευση λόγω των αντιδράσεων του κόσμου που δεν θα ανάψει το πράσινο φως αν δεν δει αποδείξεις.

Νέα γενική συνέλευση θα γίνει πλέον πιθανότατα τη Δευτέρα ή την Τρίτη, με τον κόσμο του Πανιωνίου και τα μέλη της γενικής συνέλευσης να περιμένουν πλέον «χειροπιαστά» στοιχεία για την πρόταση των Κυπρίων και αν τα τρία εκατομμύρια ευρώ που υπόσχονται να βάλουν θα είναι υπό τη μορφή δωρεάς ή χορηγίας. (απο τον spor-fm).Απεφυγα να τοποθετηθω ολες αυτες τις ημερες,αλλα μετα και το σημερινο αλλα και της προιστοριας του κυριως (?)εμπλεκομενου,αλλα και της γνωστης προιστοριας του με τον Ηλυσιακο,νομιζω οτι γινεται πλεον φανερο ,οτι στην καλυτερη περιπτωση μας εμπαιζουν.Ηλπιζα οτι σημερα θα ηταν παρων και ο μονος σοβαρος (...και παντελονατος),ουτως ωστε να μας πει επιτελους καποιος την αληθεια.Οτι δεν υπαρχει μία και η μονη επιλογη που εχουμε ειναι η προωθηση απο τις μικρες ομαδες καποιων παιδιων ,τα οποια ο ιδιος χαρακτηριζει``χρυσαφι``.Δυστυχως δεν ηταν εκει.Θα ειχε τους λογους του.Το θεμα ειναι ,οτι ο καιρος περναει,τιποτα δεν γινεται ,η προετοιμασια οσονουπω αρχιζει και ειμαστε ακομα στο μειον.Και μεσα σε ολα το χρονικο μιας προαναγγελθεισας συλληψης!Μεασ λοιπον ο Αχιλλεας και περιμενουμε με εκδηλο ενδιαφερον την συνεχεια ,ελπιζοντας οτι δεν υπαρχει καμία εμπλοκη μας...

4 σχόλια:

  1. Παπαλουης ο Παπαλοης πλεον,οπως λεει κι ο Γκρινιαρης.

    υ.γ.ευστοχοτατο το ερωτηματικο σου για τον κυριως εμπλεκομενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι και ...προβληματισμενοι απο πανω οι ``επενδυτες``!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο γκρινιάρης έχει γράψει το μανιφέστο...Να μην του τα χρεώνουμε όλα!!!

    Το καλό μιας τόσο ρευστής κατάστασης είναι ότι μπορεί να προκαλέσει εξελίξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιεργο καλοκαιρι τουτο και για τα πρωτευοντα και για τα δευτερευοντα στοιχεια της ζωης μας.Να δουμε τι θα μας βγαλει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή