Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Σκληρη(αλλα δικαιη) ανακοινωση των Πανθηρων


Μολις γυρισα απο μια κοινωνικη εκδηλωση,οπου φιλος ΑΕΚτζης μου επεσημανε``ο ενας πληρωνει για να ερθει σε εμας,ο αλλος(ο...Πανθηρας) ερχεται με λιγοτερα και μη εγγυημενα.Να ποια ειναι η μεγαλη ομαδα``.Και τι να πω,τι να απαντησω και ποιος να καταλαβει...Η ιστορια αυτη με τον Κοντοε με πειραξε πολυ,μιας και ο εν λογω παριστανε τον Πανιωνιο.Πιστευω οτι σε οποιανδηποτε αλλη ομαδα και αν ηταν,ΠΟΤΕ δεν θα γινοταν ποδοσφαιριστης ο οποιος θα ονειρευοταν οτι θα επαιρνε μεταγραφη και θα γινοταν και ποδοσφαιριστης.Στηριχθηκε παρα πολυ απο τον κοσμο του Πανιωνιου και τους οργανωμενους,και τα blogs,αλλά και τον απλο φιλαθλο του Πανιωνιου και την καταληξη την ειδαμε ολοι.Ουδεις περισσοτερο αχάριστος του ευεργετηθεντος!Ολοκληρη η ανακοινωση των Πανθηρων>>>`` Tα έχουμε γράψει, τα έχουμε πει, στην πράξη όμως δεν τα τηρήσαμε ποτέ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑ!

Είναι όλοι τους φραγκοφονιάδες και ανυπόληπτοι!

Τα είδαμε από πολλούς, τα είδαμε και από αυτόν που δεν το περιμέναμε ποτέ!

Από αυτόν που με το ζόρι τον κάναμε ποδοσφαιριστή και τον στηρίξαμε όσο κανέναν…

Και τον στηρίξαμε μόνο γιατί από μικρό παιδί παρίστανε τον Πανιώνιο, κοροϊδεύοντας τελικά όχι μόνο εμάς, αλλά την ίδια του την οικογένεια…

Δεν αξίζει να σου βγάλουμε εμετική ανακοίνωση Γιαννάκη…

Έγινες από μόνος σου εμετικός! Αρνήθηκες την ίδια σου την οικογένεια…

Πρόδωσες αυτούς που επέμειναν για σένα και σε έκαναν σήμερα επαγγελματία ποδοσφαιριστή!

Μας έβαλες να σε παρακαλάμε να κάνεις το αυτονόητο, αλλά τελικά τόσα χρόνια μας δούλευες για το προσωπικό σου συμφέρον…

Αν το μετανιώσεις, θα είναι αργά για σένα! Πλέον δεν έχεις σπίτι, δεν έχεις οικογένεια…

Αυτό το δρόμο διάλεξες και στη δικιά μας ιστορία για τον άσωτο υιό δεν υπάρχει ούτε δρόμος επιστροφής, ούτε μόσχος σιτευτός!

Είσαι ανεπιθύμητος…

2 σχόλια:

  1. Διαφωνώ. Άδικη, άστοχη και άκαιρη ανακοίνωση.
    Ο άνθρωπος έφυγε από μια ομάδα μπάχαλο που 3 χρόνια παλεύει για την σωτηρία (πριν ακόμη γίνει μπάχαλο), που ποθλιέται εδώ και ένα χρόνο και δεν έχει βρεθεί αγοραστής και πάει σε άλλη που, ενώ τόσα χρόνια είναι μπάχαλο, βγαίνει Ευρώπη, κυνηγάει πρωτάθλημα και πήρε και κύπελλο (δεν βρήκε αγοραστή αλλά έχει μια προοπτική με τους Supporters). Απίστευτη τύχη ενός περιορισμένης αξίας ποδοσφαιριστή να παίξει Ευρώπη ενώ κανονικά έπρεπε να ξαναπάει στη Δ Εθνική. Να μήν την αρπάξει από τα μαλιά;

    Πως είναι "φραγκοφονιάς" κάποιος που φεύγει με λιγότερα λεφτα;
    Τί σημαίνει "δεν αξίζει να σου βγάλουμε εμετική ανακοίνωση" μέσα σε μιά ανακοίνωση;

    Ο Κοντοές μας πίκρανε, μας έδειξε πόσο μικρούς μας θεωρούν όλοι, ακόμη και οι ποδοσφαιριστές μας - σύμφωνοι. Αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν γίναμε "μικροί" σήμερα και λόγω του Κοντοέ. Αυτό που έγινε, έγινε ακριβώς γιατί έχουμε μικρύνει με χίλια δυό και συνεχίζουμε με ηλίθιες κινήσεις της ΠΑΕ και του ερασιτέχνη.

    Ας συγκεντρωθούμε στα δικά μας να ξαναγίνει η ομάδα μεγάλη πρώτα. Έτσι δείχνεις σε κάθε Μάκο, Κοντοέ και Μανιάτη τί αφήνουν πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκει ακριβως ειναι το θεμα.Πριν λιγα χρονια ο Πανιωνιος φανταζε ελκυστικη εργοδοσια για καποιον επαγγελματια.Τωρα οχι.Οσον αφορα για τον περι ού ο λογος,θεωρω οτι εστω και αν ειχε καποιο δικαιο(βλ.την αναρτηση της 31/5)ο χειρισμος του ηταν ατυχης.Και στο τελος ας βγει να μιλησει για αυτη την προταση-μαμμουθ.Εγινε οντως?Και ποια ητανε Η ΠΡΩΤΗ προταση που του εγινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή