Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Πες τα Γιαννη!


«Νομίζω ότι ήταν καθαρή η κάρτα του Νίνη. Μου έκανε προβολή και το είδαν όλοι. Στο χθεσινό ματς βούτηξε τρεις φορές. Μη ξεχνάμε και τα περυσινά με το πέναλτι που πήρε στη Νέα Σμύρνη. Κάνει βουτιές λες και είναι σε πισίνα!»Νομίζω ότι μπήκαμε καλά στο ματς, είχαμε συγκέντρωση και κρατούσαμε σε μια δύσκολη έδρα. Ωστόσο, το γκολ που δεχθήκαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν καθοριστικό. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν πήγαμε να παίξουμε καταστροφικό ποδόσφαιρο, αλλά να παίξουμε την μπάλα μας»,τόνισε για να προσθέσει:

«Εντάξει, είχε και ο Μάχο κάποιες καλές επεμβάσεις, αλλά και εμείς αν είχαμε σκοράρει νωρίτερα θα μπορούσαμε σίγουρα να είχαμε διεκδικήσει κάτι καλύτερο». «Διάβασα ότι ο προπονητής μας μάζεψε για να μας ‘κατσαδιάσει’. Δεν ισχύει αυτό. Ίσα – ίσα μας είπε μπράβο για την προσπάθεια που κάναμε και μετά μας προέτρεψε να μα πάμε στον κόσμο, που μας συμπαραστάθηκε πολύ θερμά μέσα στο ΟΑΚΑ».

Όσο για τη συνέχεια, είπε: «Εμείς έχουμε δύσκολη αναμέτρηση στην έδρα της Καβάλας. Θα πάμε για τη νίκη. Θέλουμε το ‘τρίποντο’ για το αφιερώσουμε στον κόσμο μας. Νιώθουμε καλά, βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και αισιοδοξούμε για τη συνέχεια».