Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Χωρος ανομιας και αυθαιρεσιας επι πληρωμη

Αναδημοσιευω το παρακατω κειμενο του Αντωνη(http://panionios-gr.blogspot.com/) συμφωνωντας και επικροτωντας απολυτα. Το μονο που θα ηθελα να προσθεσω ειναι οτι η εισοδος/εξοδος στις 2/3 εγκυμονει κινδυνους τοσο οσο αφορα τον διαδρομο αναμεσα στον μαντροτοιχο του γηπεδου και την Λ.Α.Ν.Σ.(ιδιως στο ανηφορακι),οσο και στο γεγονος οτι τα τουρνικε οπως ειναι τοποθετημενα σε περιπτωση που συμβει κατι απροοπτο,θα αποβουν παγιδα θανατου για τους εξερχομενους.Μακαρι ποτε να μην συμβει τιποτα,αλλα κατι πρεπει να γινει.Ακολουθει το κειμενο του Αντωνη,με την επιπλεον πληροφορια οτι εχει σταλει στην ΠΑΕ και αναμενεται απαντηση..``Με ποιο δικαίωμα μας απαγορεύετε να έχουμε στην τσέπη μας το εθνικό μας νόμισμα, μπαίνοντας στο γήπεδο? Αν είναι παράνομο να κουβαλάμε ψιλά, τότε γιατί το κυλικείο του γηπέδου δίνει ρέστα σε ψιλά? Για να οπλίσει ανεγκέφαλους?

Με ποιο δικαίωμα μας προκαλούν οι σεκιουριτάδες σας, με ποιό δικαίωμα μας εξευτελίζετε υποβάλλοντας μας σε προληπτικό σωματικό έλεγχο (με τους αστυνομικούς που ισχυρίζονται ότι εκτελούν τις εντολές σας !!!), ενώ δεν έχουμε κάνει οτιδήποτε που να δημιουργεί υποψία ότι θα προβούμε σε κάποια παράνομη ενέργεια? Είμαστε εν δυνάμει εγκληματίες επειδή είμαστε Πανιώνιοι και πληρώνουμε εισιτήριο για να παρακολουθήσουμε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας μας?

Ενώ μας έχετε φακελώσει όλους, προκειμένου να προμηθευτούμε εισιτήρια, ενώ μας βιντεοσκοπείτε και μας καταγράφετε, παρόλα αυτά εξακολουθείτε να μας εξευτελίζετε!!!

Η ΠΑΕ τα φορτώνει στην αστυνομία, η αστυνομία ισχυρίζεται πως εκτελεί εντολές της ΠΑΕ, οι δε σεκιουριτάδες έχουν πιάσει τον Πάπα από τα @ρχίδι@, και κάνουν ότι τους καπνίσει! Μέχρι εδώ, και μη παρέκει.
Η ΠΑΕ οφείλει να μας πληροφορήσει άμεσα, τι επιτρέπεται και τι όχι, βάσει ποιανού νόμου, και τι κάνει για να προστατεύσει την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα των πελατών της από την συμπεριφορά και τις αυθαιρεσίες των υπαλλήλων της.

Όταν αγόρασα το εισιτήριο μου, δεν μου ανέφεραν ποτέ κάποιους όρους και προϋποθέσεις προκειμένου να μπαίνω στο γήπεδο. Υποθέτω ότι μέσα στο γήπεδο, ισχύουν κι εκεί οι νόμοι του Ελληνικού κράτους, και τίποτα άλλο. Το μπουκαλάκι με το νερό, ελεύθερα πωλείται παντού. Τα ψιλά τα βρίσκουμε ακόμα και σε Τράπεζες! Άραγε, περιδιαβαίνοντας με ένα μπουκαλάκι νερό και ψιλά, είμαστε εν δυνάμει εγκληματίες? Άραγε μπαίνοντας στο γήπεδο με αυτά τα επικίνδυνα υλικά, μετατρεπόμαστε σε δημόσιο κίνδυνο?

Παρά τους εξευτελισμούς που μας υποβάλετε, κάποιοι ανάβουν βεγγαλικά, ρίχνουν αντικείμενα, κροτίδες και καθίσματα μέσα στο γήπεδο, εντελώς ανεμπόδιστοι! Αυτούς δεν τους έχουν καταγράψει τα συστήματα ασφαλείας σας? Δεν έχετε την παραμικρή ιδέα πως μπαίνουν στο γήπεδο τα βεγγαλικά και οι κροτίδες? Τι μέτρα έχετε πάρει? Τα μόνα μέτρα είναι μην αφήνετε εμάς τους υπόλοιπους να κουβαλάμε το νεράκι μας και τα ψιλά μας? Όποιος τολμήσει να με ξαναγγίξει στην είσοδο του γηπέδου, θα υποβάλλω μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου. Η ανοχή έλαβε τέλος.

Όταν θα τιμωρηθεί η έδρα της ομάδας, από τα αντικείμενα που πετάνε ανεμπόδιστοι, συγκεκριμένοι άνθρωποι που εσείς ανέχεστε (αφού τους επιτρέπετε την είσοδο), εμείς οι υπόλοιποι που έχουμε πληρώσει εισιτήρια διαρκείας για να παρακολουθήσουμε όλους τους αγώνες, θα αποζημιωθούμε και από ποιόν?

Με ποιο δικαίωμα πουλάτε προς 3 ευρώ ένα ποτήρι με λίγα γραμμάρια κοκακόλας, και κάμποσα παγάκια, ενώ το ενάμιση λίτρο πωλείται 1,5 με 2 ευρώ στα περίπτερα? Η αισχροκέρδεια είναι προφανής! Δεν ντρέπεστε λιγάκι?
Και κάτι ακόμα: Οι περιφερόμενοι πλανόδιοι που πουλάνε την πραμάτεια της καντίνας, τι αποδείξεις εκδίδουν? Η καντίνα εκδίδει αποδείξεις? Επιτρέπεται βάσει υγειονομικών κανονισμών να πωλείται χύμα νερό, χύμα κοκακόλα, κλπ? Εγώ δεν ψωνίζω, αλλά απότι έχει πάρει το μάτι μου, απόδειξη δεν παίζει ούτε για τα μάτια του κόσμου...

Το έχω πει πολλές φορές, και θα το πω άλλη μια: Το Καραϊσκάκη βρίσκεται σε άλλη χώρα? Διέπεται από άλλους νόμους? Αναρωτιέμαι, γιατί στην χώρα εκείνη η αστυνομία δεν βρίσκεται μέσα στις εισόδους του γηπέδου, και δεν προβαίνει σε σωματικό έλεγχο κανενός, δεν ψάχνει τις τσέπες του κόσμου για ψιλά ή αναπτήρες, δεν απαγορεύεται να έχει ο καθένας το νεράκι του ή τον καφέ του απ έξω...

Η αστυνομία εφαρμόζει τους Ελληνικούς νόμους και υπηρετεί το Ελληνικό Σύνταγμα, ή εκτελεί τις εντολές της όποιας Ανώνυμης Εταιρείας?

Ανοχή τέλος. Πριν μας ζητήσετε να πληρώσουμε εισιτήριο για να κάτσουμε μέσα στα σκουπίδια να δούμε τον φιλικό αγώνα με την Δυναμό, πριν δώσετε εντολές σε σεκιουριτάδες και μπάτσους να κάνουν ότι σας καπνίσει, θα έπρεπε να σκεφτείτε πως... υπάρχουν και νόμοι σε αυτήν την χώρα, και η υπομονή έχει εκλείψει τώρα τελευταία.

Επ' ευκαιρία, οι σκάλες εισόδου εξόδου στην θύρα 2, είναι επικίνδυνες. Όταν θα τραυματιστεί κάποιος (ή πριν έχουμε χειρότερα θύματα), μην κάνετε τους ανήξερους, σας έχω ήδη ενημερώσει εγώ. Δεν με ενδιαφέρει ποιος εκδίδει τις άδειες, ξέρουμε πως εκδίδονται οι άδειες σε αυτήν την χώρα. Εσείς κύριοι της ΠΑΕ, θα φέρνατε τα παιδιά σας στο γήπεδο αυτό, να βγουν από αυτές τις σκάλες την ώρα που έχει κόσμο? Ο κοσμάκης που το κάνει σε κάθε αγώνα, είναι αναλώσιμος? Τι μέτρα έχει πάρει η ΠΑΕ για να μην συνωθούνται οι φίλαθλοι στις σκάλες, με κίνδυνο της ζωής τους ή της σωματικής τους ακεραιότητας?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου