Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Αντιο Φαμπιαν...


Νομιζω οτι πρεπει να τον αποχαιρετησουμε και αυτον,οπως και τον ``Μανολο``οι οποιοι φευγουν εχοντας προσφερει ο μεν Εστογιανοφ τον πρωτο χρονο που ητανε μαζι μας,ο δε συμπαθης ``Μανολο``για ολα τα χρονια που φορουσε την φανελλα.Ο Μ.Σκουφαλης μας κερδισε με την αγωνιστικοτητα του,ο δε Εστογιανοφ για την φαντασια που ομορφαινει το ποδοσφαιρο.Οσο για τον χειρισμο του θεματος Εστογιανοφ απο την ΠΑΕ ητανε τουλαχιστον ατυχης.Μετις δηλωσεις-ποταμους αγαπης και κυανερυθρης αφοσιωσης -οι οποιες ``εκμαιευτηκαν``απο τον ποδοσφαιριστη,ενοσο ητανε σε εξελιξη οι διαπραγματευσεις για τον δανεισμο του,η κατοπιν εορτης γνωστοποιηση του θεματος αφου οι φημες ειχανε γιγαντωθει και το ειχαμε πληροφορηθει απο ιστοσελιδες της Ουρουγουαης,συνιστουν ελλειψη σεβασμου και πληροφορησης για τον κοσμο του ιστορικου.Οπως επισης και το γεγονος οτι η πληροφορηση μας για τον αγωνα της Σμυρνης ,προηλθε απο την...επισημη ιστοσελιδα της Αλταυ.(η ανακοινωση της δικης μας ΠΑΕ ητανε κυριολεκτικα μεταχρονολογημενη!).Αναλυτικα οι ανακοινωσεις της ΠΑΕ>>>```Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει το δανεισμό του Φαμπιάν Εστογιανόφ στην Πενιαρόλ του Μοντεβιδέο για ένα χρόνο.

Είναι μια απόφαση που γνωρίζουμε ότι θα δυσαρεστήσει τους φιλάθλους του Πανιωνίου. Υπαγορεύεται όμως από την ανάγκη να μειωθεί το ετήσιο έλλειμα της εταιρείας, καλυπτόμενο πάντα από τον κύριο μέτοχο, από τα τεσσεράμισι περίπου εκατομμύρια ευρώ σε ενάμισι.

Δυστυχώς, καμία από τις αποφάσεις που οδηγεί σ’ αυτό το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι ευχάριστη. Έχουμε όμως την ευθύνη να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα του Πανιωνίου.

Είναι αυτονόητο ότι η μείωση του προϋπολογισμού δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για κανέναν. Οι αγωνιστικοί στόχοι του Πανιωνίου, βάσει των οποίων θα κριθούμε ως διοίκηση, είναι πάντα υψηλοί.

Ευχαριστούμε το Φαμπιάν που μας διευκόλυνε σ’ αυτή τη δύσκολη και μεταβατική χρονιά. Παραμένει μέλος της οικογένειας του Πανιωνίου, έχοντας αποδείξει με πράξεις την αγάπη του για την ομάδα. Τον περιμένουμε πίσω τον Ιούνιο του 2011.`` Και για τον Μανολο>>>>>``
Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Σκούφαλη. Ευχόμαστε στον Μανώλη καλή τύχη και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Μανώλης Σκούφαλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Μετά από τρία πολύ όμορφα χρόνια στον Πανιώνιο, ήρθε η ώρα να συνεχίσω αλλού την καριέρα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Πανιωνίου, τους φιλάθλους και τον Πρόεδρο για την αγάπη και την στήριξη που μου έδειξαν στο πέρασμα μου από αυτήν την ιστορική ομάδα. Ο Πανιώνιος θα είναι για πάντα στην καρδιά μου και του εύχομαι τις επιτυχίες που του αξίζουν».