Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Τζαβελλας στην Αιντραχτ για 3 χρονια


Μια πολυ σημαντικη μεταγγραφη αυτη του Γιωργου Τζαβελλα στην Αιντραχτ Φραγκφουρτης ανακοινωθηκε το απογευμα.Πολυ σημαντικη καιγια τον ιδιο αλλα και για τον συλλογο μας.Η επισημη ιστοσελιδα της Γερμανικης ομαδας αναφερει>>>>>``Είνaι πλέον και επίσημο! Ο Γιώργος Τζαβέλλας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς υπέγραψε για 3 χρόνια, κάτι που έκαναν γνωστό και οι Γερμανοί.Ο Έλληνας αμυντικός ανακοινώθηκε μαζί με τον 19χρονο Γερμανό μέσο, Σεμπάστιαν Ρόντε και αμφότεροι θα παρουσιαστούν επίσημα την Παρασκευή.

Στην ιστοσελίδα της Άιντραχτ, γίνεται αναφορά στην σούπερ χρονιά που είχε φέτος ο Τζαβέλλας με την φανέλα του Πανιωνίου, υπογραμμίζοντας πως είχε 11 ασίστ, ενώ γράφουν και για τις 41 συνολικά συμμετοχές του και τα 2 γκολ που πέτυχε με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Οι Γερμανοί αναφέρουν επίσης πως ο διεθνής αμυντικός δεν θα ταξιδέψει με την Εθνική Ελλάδας στην Νότια Αφρική, παρά το γεγονός πως είναι ένα σπουδαίο ταλέντο και το καλύτερο αριστερό μπακ στην Ελλάδα φέτος.

Ο Τζαβέλλας που έχει ύψος 1.83 (όπως μας ενημερώνουν οι ιθύνοντες της Άιντραχτ), θα φορά την φανέλα με το νούμερο "31" στην πλάτη, ενώ το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου του 2013. `(www.sport24.gr)`