Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Ατρομητος κατι μας ...χρωσταει

Ηταν η τελευταια αγωνιστικη της περιοδου 2007-08 και αντιμετωπιζαμε τον Ατρομητο στην Νεα Σμυρνη.Εμεις θελαμε μονο νικη για να βγουμε Ευρωπη και ο Ατρομητος παλευε να σωθει.Τελικα τον κερδισαμε και τον ριξαμε στην Β"Εθνικη.Τωρα την επομενη Δευτερα σε ενα κομβικο παιχνιδι τον περιμενουμε στην Νεα Σμυρνη.Για εμας δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα απο την νικη.5 αγωνες-3 ηττες-2 ισοπαλιες με ενα αχρωμο και αοσμο συνολο με εναν προπονητη που(μετα το 9ωρο συμβουλιο?)προσπαθει να αλλαξει λιγο την ομαδα με τις γνωστες του εμμονες ομως(>Μπαρονι παντα μεσα,μη χρησιμοποιηση Φανουρη/Κουκετς,Μπελιτς).Αυτο το παιχνιδι πρεπει να το παρουμε...Διαφορετικα θα αρχισουν να ξυπνανε καποιοι εφιαλτες ,που νομιζαμε οτι ανηκουν οριστικα στο παρελθον!

4 σχόλια:

  1. Φίλε Μίλτο, μάλλον ο τίτλος δεν είναι τόσο σωστός αφού εμείς χρωστάμε στον Ατρόμητο και ελπίζω να μην το πάρει τη Δευτέρα γιατί δεν έχει κακή ομάδα παρά τους λίγους βαθμούς. Και αν θυμάμαι καλά επί Μπέου είχαμε εμείς ανάγκη βαθμών και μας έδωσαν - δεν θυμάμαι αν ήταν Ατρόμητος ή Χαλκηδόνα - μπορεί να κάνω και λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι,εχεις δικηο εμεις του χρωσταμε.Και ηταν το 2005 οπου στο τελος της σεζον καναμε το 3 στα 3 και σωθηκαμε(Αιγαλεω,Ατρομητο εκτος 3-1 και τελειωσαμε με Ηρακλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν ο Ατρόμητος. Αν δεν κάνω λάθος το ίδιο καλοκαίρι του δώσαμε τον Λουτσιάνο. Τυχαίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Λουτσιανο ειχε ερθει απο ΤΗΝ Ξανθη με συμβολαιο 6 μηνων και μετα ζητουσε για 1 χρονο 300.000-δεν τα πηρε και πηγε στον Ατρομητο.οπου την 1η χρονια κακοπερασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή