Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Πανιωνιος-Γιαννινα 0-1


                           Αδικη ηττα σημερα το μεσημερι στην Νεα Σμυρνη απο τα Γιαννινα.Αν και δωσανε την ψυχη τους και αγωνιζομενοι στο μεγαλυτερο μερος του αγωνα με αριθμητικο μειονεκτημα,δεν κατορθωσανε να παρουνε τιποτα και απο αυτο τον αγωνα.Η ανοητη αποβολη του Καμπανταη στο 14` ηταν και αυτη που εμελλε να παιξει καθοριστικο ρολο στην εξελιξη του παιχνιδιου.Δευτερη φορα φετος αποβαλλεται ο συγκεκριμενος παικτης.Αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα και ...εμπρος στον δρομο που χαραξε ο Σιτο Ριερα...Λιγα λεπτα μετα την αποβολη δεχθηκαμε και το γκολ,απο το οποιο χασαμε τελικα.Καλο παιχνιδι μετα απο πολυ καιρο απο τον Κουρντι,Φανουρης καλος και ο Παντιδος στην πρωτη του εμφανιση με την κυανερυθρη φανελλα θετικος.Ο Ελευθεροπουλος το παλαιψε,αλλα η ενδεια πασιφανης.Εικοσι πεντε βαθμοι και τα δυο επομενα παιχνιδια με Κερκυρα εκτος και Πανθρακικο εντος πολυ-πολυ καθοριστικα στην υποθεση παραμονη.Η ενδεκαδα  μας:Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κοντοχρήστος (84' Τσαμουρλίδης), Παντίδος (76' Μπεγκλετσής), Παναγιωτούδης (56' Μενδρινός), Κολοβός, Γουνδουλάκης, Καμπάνταης, Τόσκας, Ντούνης..Oι δηλωσεις Ελευθεροπουλου μετα το τελος του αγωνα:"Ξεκινήσαμε καλά και ελέγχαμε το παιχνίδι στην αρχή αλλά αυτό διαφοροποιήθηκε μετά την αποβολή του Καμπάνταη. Δεν συνηθίζω να μιλάω για τη διαιτησία αλλά στη φάση εκείνη έπρεπε να αποβληθούν και οι δυο. Έκαναν έγκλημα και οι δυο τους. Αφήνω στην άκρη τη δεύτερη κίτρινη του Κεϊτά. Μπλέξαμε σε περιπέτειες από σήμερα. Είχαμε την ευκαιρία να το τελειώσουμε την υπόθεση παραμονή".
Για το καλό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος: "Σημασία δεν έχει η εμφάνιση. Αύριο το πρωί θα ξεχαστεί η εμφάνιση και θα κοιτάμε τη βαθμολογία. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τον Ντε Βινσέντι που είναι από τους καλύτερους επιτελικούς χαφ στην Ελλάδα. Είχαμε πολλές απουσίες στο κέντρο με τον Πάρη, τον Στάθη και τον Βασίλη και στην ουσία δεν είχαμε αμυντικό χαφ. Συνεχίζουμε. Μπλέξαμε σε περιπέτειες μετά το σημερινό αποτέλεσμα αλλά θα προσπαθήσουμε να ανακάμψουμε".

4 σχόλια:

  1. Με συγχωρεις Μιλτο αλλα ο χαρακτηρισμος τσαμπα ηττα δεν ταιριαζει αλλο πια σε αγωνα του πανιωνιου οταν κατ'εξακολουθηση η ομαδα και ο προπονητης υποπιπτουν συνεχως στα ιδια λαθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν κανω λαθος ο Τοσκας ειναι αμυντικο χαφ ετσι επαιζε και στον πιερικο(το ειχα ακουσει απο σπορκαστερ οταν μεταγγραφηκε)και ο Παντιδος ειναι κεντρικος αμυντικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ειναι.Απλα νομιζω οτι μαλλον δεν εχει ενσωματωθει πληρως ο ex-Αρειανος

      Διαγραφή
  3. Σημερα για το μεγαλυτερο μερος του αγωνα αγωνιζομαστε με αριθμητικο μειονεκτημα,και η ομαδα δεν ηταν απλα νεανικη ηταν σχεδον U-20(εξαιρουμενου του Φανουρη βεβαια!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή