Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

αεκ-Πανιωνιος 1-0

Ανυπαρκτοι στο Α`ημιχρονο,κατι προσπαθησαμε στο δευτερο και ετσι καταφεραμε να ηττηθουμε ΚΑΙ απο αυτη την ομαδα της Βεραντζερου.Μια εβδομαδα μετα την πολυ σημαντικη νικη επι του Λεβαδειακου μπηκαμε στο ΟΑΚΑ τρακαρισμενοι απο τις αντιπαλες φανελες της αεκ και σαν να αντιμετωπιζαμε καμια υπερομαδα στην κυριολεξια δεν περασαμε την σεντρα σε ολο το Α`μερος.Δεχθηκαμε ενα γκολ απο στημενη φαση σαν σε...προπονηση και μετα επρεπε να ερθει το δευτερο ημιχρονο για να ξυπνησουμε ,να εχουμε ενα δοκαρι μετα κεφαλια του Καμπανταη και δυο-τρεις ακομα τελικες.Στα αξιοσημειωτα επισης η διπλη αποκρουση Περιστεριδη σε πεναλτυ του Κατιδη ( 83` ) .Δεν πηραμε τιποτα λοιπον και απο αυτο το παιχνιδι.25 βαθμοι και ο δρομος της παραμονης μακρυς και ανηφορικος.Μεγαλη επιθετικη και οργανωτικη ενδεια διαπιστωνει ο μεσος θεατης της ομαδας.Καλα που εχουμε παρει και αυτους τους βαθμους...Η ενδεκαδα μας:  Περιστερίδης, Αυλωνίτης, Καμπάνταης, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Ντούνης, Κούρντι, Τόσκας, Κοντοχρήστος, Παναγιωτούδης.Οι δηλωσεις Ελευθεροπουλου μετα το τελος του αγωνα στην συνεντευξη τυπου:"Η ΑΕΚ κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο. Δεν σπάσαμε τον ρόμβο. Δεν μπήκαμε καλά και η ΑΕΚ προηγήθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας ήταν διαφορετική. Πιέσαμε τον αντίπαλο, βάλαμε τη μπάλα κάτω, θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε φάει και δεύτερο. Είχαμε πει ότι δεν θέλαμε να δεχθούμε γρήγορο γκολ, γιατί όλα τα προβλήματα στην επιθεση ήρθαν μαζεμένα και θα ήταν δύσκολα για μας μετα. Έγινε αυτό που δεν θέλαμε...".
Τι ήταν αυτό που δεν έκαναν οι παίκτες του και δέχθηκαν γρήγορο γκολ...
"Το φάουλ ήταν; Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά αν τρως γκολ από στημένη φάση είναι λίγο δύσκολα... Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας ήταν αρκετά καλύτερη. Από το δεύτερο ημίχρονο είμαι ευχαριστημένος".
Για το πώς δούλεψε να χτυπήσει τον ρόμβο της ΑΕΚ στο κέντρο
"Είχαμε δουλέψει να... σπάσουμε τον ρόμβο της ΑΕΚ. Είναι η δεύτερη φορά, η πρώτη ήταν κόντρα στον ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίσαμε ομάδα με ρόμβο. Είτε με αλλαγή παιχνιδιού από τον άξονα, είτε με διαγώνιο παιχνίδι. Πέσαμε στην παγίδα της ΑΕΚ, από εκεί που φόρτωνε την πλευρά να κινούμαστε κι εμείς. Μέχρι που ο κ. Λίνεν άλλαξε το σύστημα, εμείς είπαμε να περάσει η μπάλα από τον άξονα".    Υ.Γ.-1 τι να πρωτοθαυμασει κανεις στο μνημειωδες πανω το οποιο οι απαιδευτοι συγγραφεις του ειχαν κρεμασει στο κεντρο του γηπεδου?Την ...ορθρογραφια,την ...ετυμολογια ,την ...ομοιοκαταληξια η μηπως το ...περιεχομενο?Απλα να πουμε οτι για (σχεδον) πανομοιοτυπο πανω δεν ειχε ξεκινησει ο αγωνας πριν μερικα χρονια στην Νεα Σμυρνη.Αραγε διαμαρτυρηθηκε κανεις απο την αποστολη σημερα?       Υ.Γ.-2  Α, ρε Εβαλντ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου