Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Πανιωνιος-παο 1-2

                                  Ενα ``πεταμενο``πρωτο ημιχρονο(0-2) και ενα καλο δευτερο (1-0) ηταν το παιχνιδι σημερα.Μερικα λεπτα ηταν αρκετα χανοντας την αυτοσυγκεντρωση μας οπως και στην Λειβαδια να βρεθουμε πισω στο σκορ και μετα αντε να μαζεψεις και να γυρισεις το 0-2.Η ομαδα ομως δεν τα παρατησε και εμφανισθηκε μεταμορφωμενη στο δευτερο ημιχρονο για να παρει κατι απο το παιχνιδι αυτο.Προσπαθησε ο Ελευθεροπουλος βγαζοντας τον Κουλοχερη και δινοντας στον Μενδρινο χρονο συμμετοχης,βαζοντας τον Καμπανταη διπλα στον Αραβιδη και στο τελος τον Σαμαρη,ομως και οι τρεις αλλαγες δεν του ``βγηκανε``.Ο για δευτερη συνεχομενη Κυριακη σκορερ Μαρκος Ντουνης ηταν ο καλυτερος παικτης ,αποδεικνυοντας οτι πρεπει αυτος να αγωνιζεται και οχι αυτος ο απιθανος ο Οκογιε.Πολυ καλος ο Φανουρης,οπως και τα δυο πλαγια μπακ.Εξαιρετικος ο σταθερος Αυλωνιτης,προσπαθησε να βοηθησει και επιθετικα.Ο Γιαννακοπουλος με δυο εκπληκτικες αποκρουσεις στο δευτερο μερος., δεν ευθυνεται για τα γκολ.Η ομαδα προσπαθησε και δικαια πηρε το χειροκροτημα ολων στο τελος του αγωνα.Παραμενουμε καθηλωμενοι στους 21 βαθμους με δυο πολυ δυσκολα παιχνιδια να ακολουθουν.Με  Ξανθη εκτος και γαβρο εντος,φανταζει πολυ πιθανο το σεναριο να τερματισουμε τον πρωτο γυρο με αυτη την (ικανοποιητικη)συγκομιδη βαθμων.Η ενδεκαδα μας:Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόκας, Κούρος, Ρόβας(89’ Σαμαρης), Γουνδουλάκης(74’ Καμπάνταης), Κολοβός, Ντούνης, Αραβίδης, Κουλουχέρης (46’ Μενδρινός) .                                          Οι δηλωσεις Ελευθεροπουλου στην συνεντευξη Τυπου::«Ήταν πάρα πολύ κακό το πρώτο ημίχρονο, σε σχέση με τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΟΚ. Είχαμε τεράστιες αποστάσεις, κάτι που δε συνηθίζουμε, δεν είχαμε πρέσινγκ στον αντίπαλο, ήταν ένα απ' τα χειρότερα πρώτα 45λεπτα. Στο δεύτερο το παλέψαμε, αλλά ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια. Θα πρέπει να δούμε μέσα από τη δουλειά μας τι φταίει και να το βελτιώσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «κυανέρυθρων».
Οι δηλώσεις του Ελευθερόπουλου στη συνέντευξη Τύπου:
-Μήπως ο Πανιώνιος σεβάστηκε περισσότερο τον Παναθηναϊκό;
"Δεν ξέρω αν τον σεβάστηκε περισσότερο. Η γνώμη μου είναι πως ήμασταν πολύ κακοί στο α' 45λεπτο. μεγάλες αποστάσεις των γραμμών, πράγμα που δεν συνηθίζουμε και αρκετά παιδιά ήταν εκτός αγώνα. Τον σεβαστήκαμε όμως όσο έπρεπε”.
-Δέχθηκε το πρώτο γκολ με 6 παίκτες πίσω και 2 του Παναθηναϊκού στην επίθεση;
«Αυτό είναι αλήθεια. Νωρίτερα υπήρξε σε ένα κόρνερ δικό μας κι αντεπίθεση του αντιπάλου που πάλι κινδυνέψαμε. Το transition ήταν ένα από τα πράγματα που δεν δούλεψαν σήμερα…».
-Οι ήττες είναι συνήθως διδαχτικές. Τι σας διδάσκει το αποψινό ματς;
«Κάθε μέρα μαθαίνουμε και από προπόνηση και από τη νίκη και από την ήττα. Από κάθε παιχνίδι. Δεν μπορούμε να πούμε το παραμικρό για τη δουλειά που ρίχνουν τα παιδιά και όλοι κοιτάζουμε τη συνέχεια».
-Εχετε πει ότι ο στόχος του Πανιωνίου είναι η παραμονή. Δεν διακινδυνεύεται όμως σε κάθε παιχνίδι με αυτές τις αλλαγές που κάνετε στους τερματοφύλακες;
«Σας είχα πει πριν 3 εβδομάδες ότι είναι μία απόφαση που βαραίνει εμένα για να δούμε το υπάρχον υλικό. Είμαι ευχαριστημένος και από τα δύο παιδιά. Μετά τον Ολυμπιακό θα γίνει αξιολόγηση των πάντων. Ο Νίκος (σ.σ. Γιαννακόπουλος) μας κράτησε στο παιχνίδι με τη διπλή απόκρουση που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο Δεν πρέπει να επικεντρωθούμε σε έναν παίκτη».
-Στο β' μέρος είδαμε ότι ο Πανιώνιος δεν έβγαλε πολλές φάσεις. Που το αποδίδετε αυτό;
«Προσπαθήσαμε στο β' μέρος να αλλάξουμε τα πράγματα. Γυρίσαμε το σύστημα 4-4-2 για να πιέσουμε περισσότερο, αλλά τα συστήματα άλλοτε μπορούν να βοηθήσουν ή να μην βοηθήσουν. Υπάρχουν βασικές αρχές στο ποδόσφαιρο που όπως σας είπα δεν λειτούργησαν σωστά. Πρέπει να το δούμε όλοι γιατί δεν είχαμε τις δυνάμεις σήμερα για να έχουμε κοντά τις γραμμές».
-Ηταν πάντως μία πανομοιότυπη ήττα. Και στην Τρίπολη έτσι ήρθε...
«Και με τον ΠΑΟΚ την Τρίπολη και τον Παναθηναϊκό. Μοιάζουν οι ήττες, ναι… Θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε. Πρέπει όμως να διαχωρίσουμε όμως λίγο τον εφετινό στόχο του Πανιωνίου. Δεν μου αρέσει να χάνω ούτε από την… κόρη μου στη Monopoly. Βασικότερος στόχος μας είναι η παραμονή και η βελτίωση των παικτών μας. Και βλέπω βελτίωση σε πολλά παιδιά.
-Υπάρχουν πάντως πολλά χαμένα ημίχρονα…
«Προσπαθώ κι εγώ να καταλάβω για ποιο λόγο συμβαίνει. Προσπαθούμε όμως μέσα από τη δουλειά να το διορθώσουμε»                                                                                           .Ενω ο σκορερ μας Μαρκος Ντουνης δηλωσε:«Δεν μπήκαμε καλά στην αρχή του παιχνιδιού. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και πολύ γρήγορα το δεύτερο και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Στο δεύτερο κυριαρχήσαμε, πετύχαμε ένα γκολ, αλλά δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε», ήταν τα πρώτα του λόγια του Ντούνη.
Και συνέχισε για το επιθετικό πρόβλημα που παρουσιάζει στα τελευταία ματς: «Εμείς προσπαθούμε στην προπόνηση από την αρχή μέχρι το τέλος. Πρέπει να το διορθώσουμε και να βάλουμε πάλι ψηλά».
Τέλος, για το αν υπάρχει πίεση στα αποδυτήρια της ομάδας, απάντησε: «Δεν υπάρχει πίεση, αλλά σκεφτόμαστε πως πρέπει να κερδίσουμε και να φτάσουμε τον Πανιώνιο και πάλι ψηλά».

3 σχόλια:

  1. Προσωπικά πιστεύω ότι στο δεύτερο γκολ ευθύνεται ο Γιαννακόπουλος. Ούτε κτύπησε πουθενά η μπάλα, ούτε πήρε ύψος. Άργησε να πέσει, το τείχος το έστησε αφήνοντας τεράστιο κενό στην πλευρά που φύλαγε ο ίδιος και ο αμυντικός που θα κόντραρε αν η μπάλα κτυπιόταν από εκείνην την πλευρά, ήταν πολύ μακριά στημένος για να αντιδράσει σωστά.
    Τέλος τερματοφύλακας δεν είναι αυτός που κάνει κολπάκια αλά Χιγκίτα με τη μπάλα και απλά έχει ρεφλέξ, είναι και αυτός που ελέγχει και καθοδηγεί την άμυνά του. Ακόμα και στο πρώτο γκολ που η ευθύνη βαραίνει κυρίως τον Κούρο, που είναι ο τερματοφύλακας να του βάλει μια φωνή να ξυπνήσει από τον λήθαργο και να πέσει στον Πετρόπουλο; Και η φάση δεν διήρκεσε λίγο. Από την άλλη πλευρά το τι φωνές άκουγαν συνέχει για το τι να κάνουν οι αμυντικοί του ΠΑΟ από τον Καρνέζη, ακούγονταν σε όλη τη 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβως.Τον τερματοφυλακα τον εχεις για να πιανει και κατι.Απο τα παιχνιδια που εχω δει απο κοντα φετος νομιζω οτι ουτε ο ενας,ουτε ο αλλος δεν ειναι ετοιμοι.Οσο για τον Σιδερακη ενα παιχνιδι εκανε περσυ για το κυπελλο.Βλεπω τους αλλους (οπως λ.χ. τον Φουλοπ της Τριπολης)και τους ζηλευω,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Ακης μου υπενθυμισε κατι που δεν θυμομουνα:οτι ο Γιαννακοπουλος ειναι δανεικος!Δλαδη κανει το αγροτικο του,τον εκπαιδευουμε για να φυγει!Και εχουμε το δικο μας το παιδι τον Ανεστη στον παγκο!Γιατι και ο Περιστεριδης δεν...(και κληθηκε και στην Εθνικη!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή