Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Για τον νεο Μακο...

 Σε σχεση με αρθρο που δημοσιευθηκε σημερα στο Goal ο κ.Μιχαλης Λεβεντης τοποθετειται:``Αξιοτιμε κ.Κουκουλα,
Ως καθημερινος αναγνωστης σας, θελω να εκφρασω μια διαφορετικη αποψη απο εσας σχετικα με το θεμα που προεκυψε με τον ποδοσφαιριστη Σπυροπουλο.
Θελω να ρωτησω εσας ως επαγγελματια του χωρου. Μολις τον περασμενο Αυγουστο γνωριζατε την υπαρξη του ??? Αφου η αναδειξη του οφειλετε, οπως γραφετε, στις ικανοτητες του και μονον, γιατι δεν τις εδειχνε και στην Γ εθνικη ??? Μηπως γιατι ο Πανιωνιος εχει τις ιδανικες συνθηκες ανδειξεις νεων ταλαντων , κατι που εχει αποδειξει κατ' επαναληψη.Μηπως πρεπει να παιξει και για την ομαδα που τον εκανε γνωστο πριν παει οπου θελει ? Και 15 παιγνιδια ειναι πραγματι λιγα.
Κυριε Κουκουλα ο Σπυροπουλος ειναι παικτης 120 ημερων και ο Πανιωνιος ομαδα 120 χρονων.Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει.
Οφειλετε να γνωριζετε οτι ο Πανιωνιος δεν κοβει τον δρομο κανενος.
Η μιση σημερινη Εθνικη Ελλαδος εχει φυγει απο εμας. "Μανιατης, Σιοβας, Τζαβελας,Σπυροπουλος,Τζιολης και ολιγη απο Μητρογλου"
Αυτους καθως και αλλους ξενους οπως τον Τζιμπουρ τους αναδειξαμε ,δεν μπορεσαμε να τους κρατησουμε και εφυγαν στο καλο.Αλλα επαιξαν για τον Πανιωνιο και εφεραν και λιγα λεφτα.
Εφυγαν και αλλοι, με τον τροπο που επιδιωκει τωρα ο νεαρος Σπυροπουλος. Π.χ Μακος-Κοντοες. Αναξιοπρεπεις,χωρις καμμια εκτιμηση στον κοσμο και με μια καρριερα που ολο φθηνει.
Μην ξεχναται τις "Μαγισες της Σμυρνης"
Ο τροπος που φευγει καποιος ειναι παντα σημαντικος και δειχνει το ποιος ειναι.
Ασφαλως και στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο τετοιες συμπεριφορες δεν μπορουν να χαρακτηριστουν προδοτικες.Αλλα δικαιουτε και η ομαδα οτι μπορει να του κανει να το κανει.
Την ταβανοπροκα και το δελτιο στον τοιχο.
Μετα τιμης
Λεβεντης Μιχαλης``

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου