Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Καί Σαμαρης,Καί Ροκας!


                           Με τους δυο ``κομμενους``του Ελευθεροπουλου εφθασε πριν λιγο στην πολη των Ιωαννινων η αποστολη της ομαδας μας.Επικροτουμε την αποφαση της τεχνικης ηγεσιας να τους συμπεριλαβει στην αποστολη-κανεις δεν περισευει.Οι παικτες οι οποιοι ταξιδεψαν για τον αυριανο δυσκολο αγωνα αναλυτικα ειναι οι :Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Ανδράλας, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Ρόκας, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Σάμαρης, Ντούνης, Κολοβός, Αραβίδης, Οκόγιε, Διαμαντάκος, Καμπάνταης.Καλη επιτυχια!Υ.Γ. Τρομερη επιτυχια της ομαδας της Βεραντζερου σημερα καθως κατορθωσε να αποσπασει τον πολυτιμο βαβμο της ισοπαλιας απο την κατα πολυ ανωτερη ομαδα της Κερκυρας.Επιθυμουμε να εκφρασουμε τα θερμα μας συγχαρητηρια  και να ευχηθουμε ετσι ακριβως να συνεχισει...Για να βρεθει εκει που της πρεπει!Οσο για τον Γιαννακη οταν τελειωσει την καριερα του(?),ας ανοιξει ενα  συμβουλευτικο γραφειο επιλογων καριερας!(copyright by Panos)

2 σχόλια:

  1. Σχετικά με το θέμα τής διοργάνωσης μιάς συναυλίας τής οποίας οι εισπράξεις θα πάνε στους απλήρωτους εργαζομένους τού Πανιωνίου, συζητώντας με φίλους διαπιστώνουμε πως είναι πολύ μεγάλο project με πολλά "ανελαστικά" έξοδα για να στηθεί, συν το ότι ένας μήνας τουλάχιστον δέν φτάνει για την προετοιμασία του και ο καιρός θα έχει γίνει χειμωνιάτικος και επειδή κανείς μας δέν έχει εμπειρία από τέτοιες δουλειές, σκεφτήκαμε ότι: Καλύτερα να ξεκινήσουμε με κάτι πιό μικρό, π.χ. σε κλειστό χώρο ο οποίος είναι ήδη έτοιμος για συναυλίες με τις ηχητικές του εγκαταστάσεις, φωτισμούς κλπ και υπάρχουν οι διασυνδέσεις να διατεθεί δωρεάν για τον Πανιώνιο. Αν πετύχει η πρώτη μας εκδήλωση, θα ακολουθήσουν κι άλλες. Υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες ως προς το τί θα παρουσιάσουμε. Για να το πραγματοποιήσουμε, χρειάζεται να βρεθούμε μερικοί που θα προσφέρουμε εθελοντική εργασία, και να συντονιστούμε το συντομώτερο δυνατόν. Όποιος θέλει και μπορεί να διαθέσει χρόνο γι αυτό, ας μας το γνωστοποιήσει κατ' αρχήν στα πανιώνια μπλογκ εδώ και μετά συναντιώμαστε και οργανωνόμαστε και προχωράμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μινα στειλε μου ενα ολοκληρωμενο κειμενο να το βαλω σαν αναρτηση,γιατι πραγματικα η ιδεα σου ειναι εξαιρετικη και ειμαι διαθετειμενος να την στηριξω με οτι δυναμεις πιθανον διαθετω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή